Κινέζος πρέσβης και Μαρέβα Μητσοτάκη σήμερα στο Σουφλί

Κινέζος πρέσβης και Μαρέβα Μητσοτάκη σήμερα στο Σουφλί

Υψηλούς προσκεκλημένους θα έχει σήμερα το Σουφλί, αφού θα το επισκεφθεί ο Κινέζος Πρέσβης στην Αθήνα ZOU Xiaoli με την σύζυγό του κ.NINGYi, τον Δ/ντη του Πολιτικού τμήματος κ.WUShutao και αναπληρωτή Δ/ντη του τμήματος τύπου και δημόσιας διπλωματίας κ. LIAOWendan. Παράλληλα, στην “πόλη του μεταξιού” θα βρεθεί για άλλη μια φορά και η κ.Μαρέβα Μητσοτάκη, σύζυγος του Προέδρου της Ν.Δ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κινέζος πρέσβης που χθες βρέθηκε στην Σαμοθράκη, ολοκληρώνει έτσι την τριήμερη παρουσία του στον Έβρο, μετά την συνάντηση του στην Αλεξανδρούπολη με τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και τον πρόεδρο του ΟΛΑ Χρήστο Δούκα, αλλά και χθες τον δήμαρχο Σαμοθράκης κ.Θανάση Βίτσα.

Στις 11 το πρωί θα συναντηθεί στην “πόλη του μεταξιού” με τον δήμαρχο της Βαγγέλη Πουλιλιό, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθούν μαζί το Μουσείο μετάξης του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, όπου θα τους ξεναγήσει η ίδια η Πρόεδρος κ.Στάικου που βρίσκεται ήδη στο Σουφλί. Στη συνέχεια θα επισκεφθούν το βιομηχανικό συγκρότημα Τζίβρε, όπου θα βρίσκεται η κ.Μαρέβα Μητσοτάκη η οποία επίσης φτάνει το μεσημέρι στην πόλη.

Θα ακολουθήσει συνάντηση και σύσκεψη στο δημαρχείο, όπου εκτός του δημάρχου θα υπάρξει παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλου Τοψίδη, του Προέδρου των επαγγελματιών Θανάση Μπέλλα και άλλων παραγόντων, όπου ο πρέσβης της Κίνας θα ενημερωθεί για τα επιχειρηματικά θέματα και τα πλεονεκτήματα της περιοχής. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο δάσος της Δαδιάς και γεύμα που θα παραθέσει σε γνωστή ταβέρνα του χωριού ο κ.Πουλιλιός στους καλεσμένους, ενώ θα υπάρξει και επίσκεψη στην επιχείρηση επεξεργασίας και παραγωγής μεταξωτών Μουχταρίδη.