Πολυκοινωνικό: Αναζητεί εθελοντές καθηγητές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο και συγχαίρει τους επιτυχόντες του

Πολυκοινωνικό: Αναζητεί εθελοντές καθηγητές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο και συγχαίρει τους επιτυχόντες του

Για έκτη συνεχή χρονιά το “ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ» του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα λειτουργήσει και φέτος Κοινωνικό Φροντιστήριο στο χώρο του 1ου ΚΑΠΗ, για μαθητές από οικογένειες ,με αξεπέραστα οικονομικά προβλήματα. Για το σκοπό αυτό ο πρόεδρος του «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ» Αντώνης Βαμβακερός Αντώνιος κάνει έκκληση σε καθηγητές με περίσσεια εθελοντική κοινωνική ευαισθησία να συνδράμουν στη δωρεάν μετάδοση γνώσεων, που θα στηρίξουν τους μαθητές αυτούς.

Το σημαντικότερο στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι τέτοιες ενέργειες αλληλεγγύης δίνουν ελπίδα και ώθηση στην Ελληνική κοινωνία και συγχρόνως δίνουν δύναμη και κουράγιο στους οικονομικά ανήμπορους συμπολίτες μας. Δηλώσεις ενδιαφέροντος – το συντομότερο –  στο τηλέφωνο 2551026298 κ.Αβραμίδη Παρασκευά.

Παράλληλα, με ανακοίνωση τους ο πρόεδρος του «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ»  και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν όλα τα παιδιά του δήμου Αλεξανδρούπολης και ιδιαίτερα τους μαθητές του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που πέτυχαν στα ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ της χώρας.

Επίσης, συγχαίρουν και ευχαριστούν θερμά τους εθελοντές καθηγητές, οι οποίοι με περίσσεια κοινωνική ευαισθησία στήριξαν μαθησιακά τα παιδιά και χάρισαν στα παιδιά αυτά, στις οικογένειές τους και στους υπεύθυνους του Πολυκοινωνικού τη χαρά της τεράστιας αυτής επιτυχίας.

Το Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης με τη δέουσα ευθύνη και ευαισθησία που το διακρίνει θα συνεχίσει να είναι κοντά στις ευπαθείς ομάδες του δήμου μας. Όπως κάθε χρόνο, οι δομές στήριξης, που έχουν γίνει πλέον θεσμός στο δήμο, θα συνεχίσουν να λειτουργούν παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια προς τους συνδημότες μας.