Ήμαρτον. Ακόμα και τη λατέρνα εμποδίζουν ν’ ακουστεί, τα αυτοκίνητα στον πεζόδρομο(;;;) Διδυμοτείχου

Ήμαρτον. Ακόμα και τη λατέρνα εμποδίζουν ν’ ακουστεί, τα αυτοκίνητα στον πεζόδρομο(;;;) Διδυμοτείχου

Μια όμορφη νότα έδωσε σήμερα το μεσημέρι στον πεζόδρομο του Διδυμοτείχου, μια λατέρνα και ο καλίφωνος χειριστής της τραγουδώντας απόσπασμα από το γνωστό “Αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι”.

Όπως φαίνεται όμως και στο βίντεο της φίλης Βίκυς Γκαρούδη, που φροντίζει καθημερινά να ανεβάζει φωτοργραφίες και βίντεο από την “πόλη των κάστρων”, εκεί που έσπασε η γνωστή μουντάδα και το γκρίζο που επικρατεί και… άνοιξε η ψυχή και η διάθεση όσων βρίσκονταν στο καφέ New York, στο κουρείο του φίλου μου Κλεάνθη Παντελιάδη αλλά και των διερχόμενων, ήρθε το διερχόμενο πάνω στον… υποτιθέμενο πεζόδρομο να τα καταστρέψει όλα.

Λατρεύω τον ήχο της λατέρνας. ?? Σβήστε τα φώτα σβήστε το φεγγάρι…

Gepostet von Vicky Garoudi am Mittwoch, 30. August 2017

Αναγκάστηκε ο ηλικιωμένος χειριστής της να κάνει στην άκρη για να περάσει ο απαράδεκτος με το Ι.Χ, που όπως με ενημέρωσαν το έκανε με το…πάσο του τραβώντας και βίντεο. Ήμαρτον επιτέλους. Ακόμα και την γλυκιά λατέρνα εμποδίζουν τα αυτοκίνητα να ακουστεί στον χιλιοταλαιπωρημένο υποτιθέμενοπ πεζόδρομο της ιστορικής πόλης.

Δυστυχώς, η συνέχεια του τραγουδιού: “Σβήστε τα φώτρα, σβήστε το φεγγάρι”, ταιριάζει αοσρτί στην κατάσταση που επικρατεί στον κεντρικό δρόμο και δυστυχώς σε όλο το Διδυμότειχο. Ειλικρινά, με πόνο ψυχής το επισημαίνω…