Οι Θρακιώτες Αθηνών ξεκινούν τα μαθήματα χορών και τραγουδιών στις 12 Σεπτεμβρίου

Οι Θρακιώτες Αθηνών ξεκινούν τα μαθήματα χορών και τραγουδιών στις 12 Σεπτεμβρίου

Οι Θρακιώτες Αθηνών συνεχίζουν την προβολή των θρακιώτικων εθίμων και την διδασκαλία και εκμάθηση των θρακιώτικων χορών και τραγουδιών και από τις 12 Σεπτεμβρίου ξεκινούν πρόβες.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους: “Φέτος για τρίτη χρονιά συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε πριν τρία χρόνια, με την ευλογία της Παναγιάς της Κοσμοσώτηρας που κοσμεί το λάβαρο μας και του Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών που μας ευλογεί και μας σκεπάζει με την ομπρέλα του.

Φέτος έχουμε ήδη έχουμε κλείσει συμμετοχές μας σε εκδηλώσεις που θα συμμετάσχουμε και εκδηλώσεις-δρώμενα αναβίωση εθίμων κτλ που θα κάνουμε εμείς για την προβολή της Θράκης. Περιμένουμε όλους τους Θρακιώτες της Αθήνας και όσους αγαπούν την Θράκη ανεξαρτήτως ηλικίας να συστρατευτούμε και να δώσουμε ένα δυναμικό παρόν της Θράκης στην Αθήνα.

Φέτος μετά από την επιθυμία πολλών μελών μας θα έχουμε δυο μέρες θρακιώτικο χορό με τον δάσκαλο του χορού Μιχάλη Κυπριανού και μια μέρα διδασκαλία θρακιώτικου τραγουδιού με τον χοράρχη μας Απόστολκο Βαλσαμά. Σας περιμένουμε από τον Σεπτέμβριο”.