VIA EGNATIA RUN: Το μεγάλο αθλητικό γεγονός σήμερα στην Αλεξανδρούπολη

VIA EGNATIA RUN: Το μεγάλο αθλητικό γεγονός σήμερα στην Αλεξανδρούπολη

Έφτασε η ώρα για το «VIA EGNATIA RUN 2017», το μεγάλο αθλητικό γεγονός της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου. Αφού υλοποιήθηκε με επιτυχία για πρώτη φορά το 2016 στον Έβρο (16.000 μ.), φέτος «μεγαλώνει», γίνεται ημιμαραθώνιος (πιστοποιημένη μέτρηση 21.097 μ.) και είναι έτοιμος να «χαρίσει» νέες δρομικές προκλήσεις στους συμμετέχοντες. Η αφετηρία είναι στα Δημοτικά Ιαματικά Λουτρά Τραϊανούπολης. 

Στις 18:30 ξεκινά ο αγώνας δρόμου στα χνάρια της Ιστορίας και της Αρχαίας Εγνατίας Οδού με την επωνυμία «VIA EGNATIA RUN 2017». 
Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί στις 19:00 Λαϊκός αγώνας – Δυναμικό Βάδισμα 3.500 μ., με αφετηρία το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης και αγώνας δρόμου 800 μ. για παιδιά και ΑμεΑ, με αφετηρία Κτίριο Π.Ε. Έβρου.

Και οι τρεις διαδρομές έχουν τερματισμό το ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ στην Αλεξανδρούπολη (περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές για τους αγώνες στο link: http://www.peevrou.eu/…/…/menu-aitisi-symmetoxis-viaegnatia3) ακόμα και σήμερα.
Το πρόγραμμα της ημέρας εμπλουτίζεται στις 20:00 με χορογραφίες σε ρυθμούς Via Egnatia από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ritmo de Arte» στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ.

Στις 21.00 θα γίνει η τελετή απονομής των μεταλλίων και των επάθλων στους νικητές όλως των κατηγοριών του «VIA EGNATIA RUN 2017».

Θα ακολουθήσει show πυροτεχνημάτων και η βραδιά ολοκληρώνεται με συναυλία από το νεανικό συγκρότημα «DECHO» επίσης στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ.