ΣΟΚ στο Τυχερό: Αυτοκτόνησε κόβοντας τις φλέβες του

ΣΟΚ στο Τυχερό: Αυτοκτόνησε κόβοντας τις φλέβες του

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Τυχερού, η αυτοκτονία ενός άνδρα περίπου 59 χρόνων, ο οποίος έβαλε τέλος στην ζωή του χθες κόβοντας τις φλέβες του με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο αυτόχειρας ζούσε μόνος μετά τον θάνατο των γονιών του. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία, απ’ όπου επέστρεψε στο χωριό μετά τον θάνατο εκεί του πατέρα του και έμενε με την μητέρα του, καθώς δεν είχε παντρευτεί να δημιουργήσει δική του οικογένεια.

Είχε οικονομική άνεση, αλλά αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, γι αυτό και ακολουθούσε επί χρόνια ειδική φαρμακευτική αγωγή. Κάτι που το γνώριζαν όλοι οι συγχωριανοί του, που λένε πάντως ότι ήταν πολύ καλό παιδί και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα με κανέναν, ούτε είχε δώσει δείγματα ότι θα μπορούσε να θέσει τέρμα στη ζωή του με αυτό τον τρόπο.

Το μικρό σπίτι που έμενε, βρισκόταν στην ίδια αυλή με αυτό της αδερφής του, η οποία και τον βρήκε νεκρό, μέσα σε μια λίμνη αίματος και με το μαχαίρι που χρησιμοποίησε δίπλα του γεμάτο αίματα. Ειδοποίησε αμέσως τον σύζυγο της και μαζί την αστυνομία.