ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ: Καντίνα φέρνει στην Εμποροπανήγυρη Διδυμοτείχου τον… Γιάννη Φλωρινιώτη!!!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ: Καντίνα φέρνει στην Εμποροπανήγυρη Διδυμοτείχου τον… Γιάννη Φλωρινιώτη!!!

Εκπληκτικό. Μια καντίνα, η γνωστή στους κατοίκους της περιοχής Διδυμοτείχου “Εδώ Κάτι ψήνεται”, φέρνει στην φετινή Εμποροπανήγυρη του Διδυμοτείχου η οποία θα διεξαχθεί από τις 14 ως τις 19 Σεμπτεμβρίου, τον αξεπέραστο στο είδος του σόουμαν Γιάννη Φλωρινιώτη, πλαισιωμένο από την κόρη του Αννούλα Φλωρινιώτη και την Γωγώ Γαρυφάλλου. Όλα αυτά το βράδυ της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου, με την υπόσχεση να είναι μια… βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

Όχι, δεν κάνουμε πλάκα. Είναι αλήθεια και βλέπετε την αφίσα που ήδη κυκλοφόρησε. Οι ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης καντίνας, δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που φέρνουν καλεσμένο έναν καλλιτέχνη στην Εμποροπανήγυρη του Διδυμοτείχου. Πέρυσι έφεραν την επίσης λαϊκή τραγουδίστρια Αννέτα Μαρμαρινού.  Φέτος λοιπόν είναι η σειρά του Γιάννη Φλωρινιώτη, του τραγουδιστή στο ταλέντο του οποίου είχε… υποκληθεί και ο τεράστιος Μάνος Χατζηδάκης, κάνοντας του εκπομπή αφιέρωμα στο Κρατικό ραδιόφωνο, όπου τότε ήταν διευθυντής.

Το σίγουρο είναι ότι το βράδυ της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου στην Εμποροπανήγυρη του Διδυμοτείχου η οποία συγκεντρώνει πολύ κόσμο, θα γίνει κυριιολεκτικά χαμός με τον Φλωρινιώτη, την κόρη του Αννούλα και την Γωγώ Γαρυφάλλου, το “Γωγουλίνι¨, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της.

Θα τους συνοδέψει η ορχήστρα του Νίκου Τζέλλα και την μουσική επιμέλεια θα έχει το Tzellas Sound.