Η εκπομπή “Αλήθειες με την Ζίνα” του STAR στο Ιστορικό Μουσείο Ορεστιάδας(video+φωτό)

Η εκπομπή “Αλήθειες με την Ζίνα” του STAR στο Ιστορικό Μουσείο Ορεστιάδας(video+φωτό)

Η πολύ γνωστή εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζίνα” και παρουσιάστρια την Ζίνα Κουτσελίνη, συνέχισε το οδοιπορικό της στο νομό Έβρου, κάνοντας γυρίσματα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και προβάλλοντας με αυτό τον τρόπο έντονα την περιοχή μας.

Σ’ αυτό φυσικά καθοριστικό ρόλο έπαιξε η βασική συνεργάτιδα της κ.Κουτσελίνη, η εκθαμβωτική συντοπίτισσα μας Γιώτα Κηπουρού που κατάγεται από την Ορεστιάδα. Οι δυο τους και το συνεργείο της εκπομπής, μετά τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Τριγώνου ΓΑΙΑ, βρέθηκαν στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Νέας Ορεστιάδας και Περιφέρειας και έκαναν γυρίσματα με συνεντεύξεις αλλά και χορούς από τον Χορευτικό Σύλλογο της πόλης “ΟΙ ΘΡΑΚΕΣ”, που έχει σημαντική παρουσία στα πολιτιστικά μας δρώμενα.

ΔΕΙΤΕ έναν από τους χορούς που μαγνητοσκοπήθηκαν, στο βίντεο που ανέβασε η Ζίνα Κουτσελίνη στον προσαωπικό της λογαριασμό.

https://www.facebook.com/zina.koutselini/videos/1457557757684686/

 

Όπως και στον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών ΓΑΙΑ στο Σπήλαιο, έτσι και στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Ορεστιάδας, έγινε ένα αυτοσχέδιο τρέιλερ.

https://www.facebook.com/zina.koutselini/videos/1457668964340232/

 

[post_gallery]