Σαμοθράκη: Κλιμάκιο του ΠΓΝΑλεξανδρούπολης με επικεφαλής τον Αδαμίδη αύριο για ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις στους μαθητές

Σαμοθράκη: Κλιμάκιο του ΠΓΝΑλεξανδρούπολης με επικεφαλής τον Αδαμίδη αύριο για ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις στους μαθητές

Μια πολύ αξιέπαινη και σωτήρια για γονείς και μαθητές κίνηση, κάνει αύριο ο Διοικητής του Νοσκομείου Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Αδαμίδης, ο οποίος επικεφαλής κλιμακίου γιατρών του ΠΓΝΑ θα βρεθούν στην Σαμοθράκη για να εξετάσουν δωρεάν τους μαθητές και να τους χορηγήσουν το απαραίτητο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή που απαιτείται για τα σχολεία.

Ήταν ένα σημαντικό πρόβλημα που αναδείξαμε και εμείς από το evros-news.gr και σίγουρα είναι άξια συγχαρητηρίων η απόφαση και ενέργεια του κ.Αδαμίδη να δώσει αυτή την λύση. Γιατί διαφορετικά γονείς και μαθητές έπρεπε να ταξιδέψουν στην Αλεξανδρούπολη και στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να πάρουν υπογραφές γιατρών. Κάτι που θα στοίχιζε πάνω από 150 ευρώ για κάθε οικογένεια.

Η ανακοίνωση για το θέμα του ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ αναφέρει: “Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 23/9/2017 κλιμάκιο γιατρών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Έβρου με επικεφαλής τον Διοικητή Δρ. Δημήτρη Αδαμίδη θα βρίσκεται στο Κ.Υ. Σαμοθράκης για να εξετάσει τους μαθητές Α΄, Δ΄Δημοτικού, Α΄Γυμνασίου και Λ΄ Λυκείου για να τους χορηγηθεί το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή.

Η εξέταση θα γίνει από 9.30 π.μ. Έως 2.30 μ.μ. στο Κ.Υ. στη Χώρα Σαμοθράκης.Τα παιδιά πρέπει να προσέλθουν συνοδευόμενα υποχρεωτικά από κάποιον από τους γονείς έχοντας μαζί τους το βιβλιάριο εμβολίων, το ασφαλιστικό βιβλιάριο χορήγησης φαρμάκων και ενημερωτικό σημείωμα από νοσηλεία σε νοσοκομείο, σε περίπτωση που το παιδί έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν”.