Με τον δήμαρχο που υπέγραψε την υποψηφιότητα του για Πρόεδρος της Ν.Δ

Με τον δήμαρχο που υπέγραψε την υποψηφιότητα του για Πρόεδρος της Ν.Δ

Την ευκαιρία να ευχαριστήσει και από κοντά τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, ο οποίος ήταν ένας απ’ τους 50 που υπέγραψαν την υποστήριξη της υποψηφιότητας του για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, είχε χθες ο Αντιπρόεδρος Άδωνης Γεωργιάδης κατά την επίσκεψη του στην πόλη. 

Η συνάντηση τους έγινε σε πολύ θερμό κλίμα και μάλιστα ο κ.Γεωργιάδης αποδέχθηκε την πρόσκληση του δημάρχου και παρακολούθησαν μαζί στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας, τις εκδηλώσεις προς τιμήν των συμμετεχόντων στο 28ο Ετήσιο Γενικό Συνέδριο της Παγκόσμιας Οργάνωσης “Πόλεις Αγγελιοφόροι της Ειρήνης”. Παρέα με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο και τον βουλευτή του κόμματος Τάσο Δημοσχάκη.

Η συνάντηση πάντως νωρίτερα με τον δήμαρχο Διδυμοτείχου Παρασκευά Πατσουρίδη, κράτησε λίγα λεπτά και ο Άδωνης Γεωργιάδης έδειχνε να μην αισθάνεται και τόσο… άνετα. Ίσως να φοβόταν το ενδεχόμενο αποδοκιμασιών, μια και είναι ένας από τους υπεύθυνους για την κατάργηση της ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου και της ένταξης του διοικητικά στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης.

Μάλιστα ο κ.Πατσουρίδης μαθαίνουμε ότι έθεσε έστω και διακριτικά το συγκεκριμένο ζήτημα, αναφερόμενος στα σοβαρά προβλήματα του νοσοκομείου/ Η απάντηση του Αντιπροέδρου της Ν.Δ και πρώην υπουργού Υγείας, ήταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και 2,5 χρόνια δεν έκανε τίποτα, αν και υποσχόταν ότι θα επαναφέρει άμεσα την αυτονομία. Αυτό φυσικά δεν… παραγράφει σε καμιά περίπτωση τις δικές του ευθύνες για τη συγκεκριμένη δυσμενή εξέλιξη, που είναι τεράστιες.