Ομορφαίνει συνεχώς το γήπεδο του Διδυμοτείχου εν όψει Γ’ εθνικής (φωτορεπορτάζ)

Ομορφαίνει συνεχώς το γήπεδο του Διδυμοτείχου εν όψει Γ’ εθνικής (φωτορεπορτάζ)

Παρά την… καφρίλα και την αλητεία ορισμένων ελάχιστων κουφιοκεφαλάκηδων, το δημοτικό γήπεδο του Διδυμοτείχου ομορφαίνει συνεχώς, ενόψει της συμμετοχής της Α.Ε.Διδυμοτείχου στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Μετά τις εργασίες βελτίωσης και ανακατασκευής του χλοοτάπητα και το αυτόματο σύστημα ποτίσματος που με φροντίδα των ανθρώπων της διοίκησης λειτουργεί βάση προγράμματος για να γίνει χαλί ο αγωνιστκικός χώρος, προχωρούν οι εργασίες στους άλλους χώρους του γηπέδου.

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Η τοποθέτηση των καθισμάτων, έστω και αν οι άγνωστοι ηλίθιοιοι έσπασαν 10 από αυτά που αντικαταστάθηκαν, το γενικό λίφτινγκ σε κιγκλιδώματα και κερκίδα έχουν μπει στην τελική τους φάση. Όπως και το βάψιμο των δοκαριών, στα οποία οι φίλαθλοι της ΑΕΔ ελπίζουν να βρίσκει η μπάλα μόνο όταν σουτάρουν οι αντίπαλοι και στα σουτ των παικτών του Κρίστο Τελκίνσκι να πηγαίνει μόνο στα δίχτυα.

Η όλη προσπάθεια στοχεύει στη δημιουργία αξιοπρεπών συνθηκών τόσο για τους παίχτες όσο και για τους φιλάθλους. Κι αυτό είναι που μετράει. Το τελικό αποτέλεσμα ώστε να έχει καλή χρονιά η ιστορική ΑΕΔ στη νέα κατηγορία και να προσφέρει στους φιλάθλους της, μικρούς και μεγάλους χαρούμενες Κυριακές και φυσικά επιτυχίες στη Γ’ εθνική.