Νέα, αξιέπαινη κίνηση του Στρατηγού Καμπά, Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού

Νέα, αξιέπαινη κίνηση του Στρατηγού Καμπά, Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού

Σε μια νέα, αξιέπαινη κίνηση προέβη ο Στρατηγός Γεώργιος Καμπάς, Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού, επιβραβεύοντας τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγής τους στην Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές. 

Συγκεκριμένα, όπως γράφει ο Ηλίας Προύφας στο kranosgr.blogspot.gr,   συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα ο Στρατηγός Διοικητής του Δ’ ΣΣ Γεώργιος Καμπάς με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει απέναντι στους πολίτες της Θράκης οι οποίοι στην κυριολεξία πίνουν νερό στο όνομά του.
Μετά την παροχή βοήθειας με μονάδες του Μηχανικού προς τους κατοίκους περιοχών με προβλήματα για την κατασκευή έργων, το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο του σχηματισμού, τις επιτυχημένες μουσικές συναυλίες με τις στατιωτικές μπάντες του Δ’ΣΣ που όργωσαν στην κυριολεξία όλες τις ακριτικές περιοχές, ο Στρατηγός Καμπάς ”ξαναχτυπά”.
Όπως μας μετέφεραν φίλοι του ιστολογίου από τη Θράκη, πριν λίγες μέρες προχώρησε σε μια ενέργεια η οποία δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο στράτευμα. Αφού ζήτησε και έλαβε τις καταστάσεις με τους επιτυχόντες μαθητές στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές από την Ξάνθη, παιδιά ενστόλων αλλά ιδιωτών, τους κάλεσε σε δεξίωση στη ΛΑΦ για να τους συγχαρεί. Μάλιστα ο λόγος του προς τα νέα μέλη της μεγάλης οικογένειας των ΕΔ και των ΣΑ όπως τα αποκάλεσε και μας μετέφερε γονέας που παρευρέθηκε ήταν συγκινητικός.
”Δεν το φανταζόμουνα ποτέ ότι θα βρεθώ στη Λέσχη Αξιωματικών για τη βράβευση του γιου μου, από την οποία περνούσα χρόνια από έξω χωρίς να έχω μπεί ποτέ μέσα. Τα συγχαρητήρια στον Στρατηγό Καμπά που τίμησε και τα παιδιά ιδιωτών είναι το ελάχιστο που μπορώ να δώσω”.
Την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, σειρά για βράβευση έχουν τα παιδιά των Στρατιωτικών της Φρουράς Ξάνθης που πέτυχαν σε Πανεπιστήμια και ΑΤΕΙ όλης της χώρας ενώ έχουν δοθεί εντολές από τον ίδιο και προς τους Διοικητές των σχηματισμών της περιοχής ευθύνης του για να πράξουν ανάλογα.