Συνελήφθη ο 36χρονος συγχωριανός που έκλεψε το παγκάρι της εκκλησίας στη Βρύση Διδυμοτείχου

Συνελήφθη ο 36χρονος συγχωριανός που έκλεψε το παγκάρι της εκκλησίας στη Βρύση Διδυμοτείχου

Άλλη μια υπόθεση εξιχνίασαν αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας και συνέλαβαν έναν 36χρονο, ο οποίος έκλεψε το παγκάρι της εκκλησίας του Ιερού Ναού στο χωριό Βρύση Διδυμοτείχου.

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr για συγχωριανό, ο οποίος ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών και τα στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν, ομολόγησε την κλοπή που διαπράχθηκε το τελευταίο δεκαπενθήμερο του μηνός Αυγούστου 2017. Μάλιστα τα χρήματα ξεπερνούσαν τα 1.000 ευρώ, ποσό ασυνήθιστο για παγκάρι εκκλησίας, αλλά όπως διαπιστώθηκε η αρμόδια εκκλησιαστική επιτροπή είχε να το ανοίξει εδώ και πολλούς μήνες και μαζεύτηκε μεγάλο ποσό από τα χρήματα που έριχναν σε αυτό οι πιστοί.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου για κλοπή, η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου, που σίγουρα αξίζει συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνουν οι αστυνομικοί του, όπως φυσικά και όλο το αστυνομικό τμήμα του Διδυμοτείχου.