Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ανέθεσε τον καθαρισμό αντιπυρικών ζωνών, δρόμων τώρα που πέρασε το καλοκαίρι

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ανέθεσε τον καθαρισμό αντιπυρικών ζωνών, δρόμων τώρα που πέρασε το καλοκαίρι

Βρισκόμαστε στα μέσα Σεπτεμβρίου, το καλοκαίρι ουσιαστικά μας αποχαιρέτησε, αλλά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ανακήρυξε μόλις πριν λίγες μέρες τον προσωρινό μειοδότη για το έργο: “Καθαρισμός Περιαστικών Δασών και Αντιπυρικών Ζωνών και Δρόμων”, σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε χθες Δευτέρα στη Διαύγεια.

Συγκεκριμένα, δημοσοεύθηξε η με αριθμό 283/04.09.2017 απόφαση της  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ  που ανακήρυξε προσωρινό μειοδότη για το συγκεκριμένο έργο προϋπολογισμού 25.500,  € με Φ.Π.Α. Αν συνυπολογισθεί και ο χρόνος για τις ενστάσεις,για την προσκόμιση της εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης, η υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του αναδόχου και του Δήμου και η εγκατάσταση του εργολάβου, τότε η έναρξη των εργασιών θα αρχίσει τουλάχιστον τέλη Σεπτεμβρίου. Τώρα που πέρασε το καλοκαίρι δηλαδή και αφού είχαμε τρείς πυρκαγιές στην περιοχή του Δήμου σε Κίρκη, Μάκρη και Μαίστρο, θα αρχίσει ο καθαρισμός που έπρεπε να γίνει την άνοιξη.

Κι επειδή όλη αυτή η εξέλιξη μοιάζει με… ανέκδοτο και δείχνει ότι από προγραμματισμό και αντίληψη του χρόνου ο Δήμος  σκίζει, αναρρωτηθήκαμε μήπως πρόκειται για έργα που θα γίνουν το 2018. Αμ δε.

  • Το έργο είναι γραμμένο στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου για το έτος 2017.
  • Υπάρχει ο αντίστοιχος κωδικός στον προϋπολογισμό του 2017. Υπάρχει η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για την διάθεση της πίστωσης για το 2017.
  • Η μελέτη συντάχθηκε το 2017, η προκήρυξη δημοσιεύθηκε στις 18 Αυγούστου στην ιστοσελίδα του δήμου και ο διαγωνισμός έγινε την 1η Σεπτεμβρίου 2017.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ

ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ