Η πανέμορφη Εβρίτισσα δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού έφερε το STAR στον Έβρο

Η πανέμορφη Εβρίτισσα δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού έφερε το STAR στον Έβρο

Πριν ένα χρόνο το όνομα της πανέμορφης Γιώτας Κηπουρού, κυριαρχούσε στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, αφού αποτέλεσε το “μήλον της έριδος” για δυο κανάλα, δυο εκπομπές και δυο γυναίκες παρουσιάστριες. Η Εβρίτισσα δημοσιογράφος, με καταγωγή από την Ορεστιάδα, αποφάσισε να αφήσει την Τατιάνα Στεφανίδου και το κανάλι Ε και να μετακομίσει στο STAR και την εκπομπή “Αλήθειας με τη Ζήνα” της Ζήνας Κουτσελίνη.

Αρκετά χρόνια πριν, το 2011, η απόλυση της από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και απεργιακές κινητοποιήσεις της ΕΣΗΕΑ. Όλα αυτά για τα… μάτια, τα πανέμορφα και εκφραστικά της συμπατριώτισσας μας δημοσιογράφου, η οποία σπούδασε Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, συνέχισε στην Πάντειο και στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας, ενώ δούλεψε και στα Παραπολιτικά καθώς και στον όμιλο Real του επίσης συντοπίτη μας Νίκο Χατζηνικολάου.

Γνώστης του αστυνομικού ρεπορτάζ και λόγω σπουδών των νομικών και δικαστικών θεμάτων. παρουσιάζει συνήθως θέματα αυτού του είδους στο στούντιο της εκπομπής του STAR, ως στενή συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη. Προφανώς αυτή την έπσισε να έρθουν πριν λίγες ημέρες στον Έβρο και να κάνουν εδώ γυρίσματα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Στο Σπήλαιο με τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Τριγώνου ΓΑΙΑ, στην Ορεστιάδα και στην Αλεξανδρούπολη. Προβάλλοντας φυσικά μέσα από μια εκπομπή με υψηλή τηλεθέαση, τις ομορφιές του τόπου μας. Κάτι που το έχουμε ανάγκη, αν θέλουμε να προσελκύσουμε τουρισμό.

Η Γιώτα αγαπάει πολύ τον τόπο καταγωγής της, την Ορεστιάδα και τον Έβρο γενικότερα κιαι έρχεται όποτε το επιτρέπει η δουλειά της, το καλοκαίρι κυρίως, για να δει την οικογένεια, τους φίλους και  γνωστούς.