H Coca Cola πάει με όλα, αποφάσισε και η Δ.Ε.Υ.Α.Α αποδεχόμενη τη δωρεά της

H Coca Cola πάει με όλα, αποφάσισε και η Δ.Ε.Υ.Α.Α αποδεχόμενη τη δωρεά της

Την “σφραγίδα” και του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης, απέκτησε η δωρεά ύψους 900.000 ευρώ από την πολυεθνική εταιρεία αναψυκτικών Coca Cola στο δήμο Αλεξανδρούπολης, για αύξηση της στάθμης του νερού στον υδροταμιευτήρα της Αισύμης, αφού στις 7 Σεπτεμβρίου το Διοικητικό της Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την αποδοχή της δωρεάς. 

Όπως έγραψε το evros-news.gr, που ΠΡΩΤΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ανέδειξε το συγκεκριμένο θέμα ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Βαγγέλης Μυτιληνός υποστήριζαν ότι δεν απαιτείται απόφαση του Δ.Σ και το δημοτικό συμβούλιο που είναι πιο διευρυμένο όργανο και μεττέχουν σε αυτό όλες οι δημοτικές παρατάξεις δίνει μεγαλύτερο κύρος και μάλιστα ο πρώτος ειρωνεύτηκε τον επικεφαλή της ΑΝΑ.Σ.Α Παύλο Μιχαηλίδη που υποστήριζε το αντίθετο. Πριν όμως  αλέκτωρ φωνήσαι και πριν  περάσουν 10 ημέρες από την έγκριση της δωρεάς απ’ το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξ/πολης στις 28/08/2017, το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α. στη συνεδρίασή του της 07/09/2017 (αριθμός απόφασης 251 ) αποφάσισε ομόφωνα με 8 ψήφους υπέρ (απουσίαζαν οι δύο σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ΘΥΜΙΑΝΙΔΗΣ Κ, ΔΡΑΜΑΝΙΔΟΥ Ν, και Χρυσοχόου Α. της συμπολίτευσης ) την αποδοχή της δωρεάς.

Γιατί έγινε αυτή η αλλαγή στάσης; Δεν αποκλείεται οι πληροφορίες ότι υπήρξε τηλεφώνημα από την ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ που επεσήμανε  ότι η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξ/πολης θα ακυρωνόταν αν δε υπήρχε και αντίστοιχη απόφαση της Δωρεοδόχου της σύμβασης, δηλαδή της  Δ.Ε.Υ.Α.Α, να έπαιξε τον ρόλο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΕΥΑΑΑ

Coca-cola Απόφαση