Ξαφνικά επαναφέρει θέμα χρυσωρυχείων Περάματος, με συγκέντρωση το απόγευμα ο Λαμπάκης

Ξαφνικά επαναφέρει θέμα χρυσωρυχείων Περάματος, με συγκέντρωση το απόγευμα ο Λαμπάκης

Όσοι εδώ και λίγο καιρό έβαζαν στοίχημα ότι ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης θα επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα των χρυσωρυχείων του Περάματος, προκειμένου να εμφανιστεί και πάλι με τις γνωστές ηρωικές κορώνες και να ανεβάσει την δημοτικότητα του που όλο και κατρακυλάει με τις επιλογές του σε πολλά θέματα της πόλης, σίγουρα… πήγαν ταμείο. 

Προηγήθηκαν κάποια… ξαφνικά(;) δημοσιεύματα σε τοπικά ΜΜΕ, που επανέφεραν το συγκεκριμένο θέμα αν και δεν προκύπτει από πουθενά. Ακολούθησε η τοποθέτηση-αναφορά του κ.Λαμπάκη στα εγκαίνια της Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών για το ίδιο θέμα, που προβλήθηκε μάλιστα-εντελώς συμπτωματικά-δεόντως και σήμερα ξαφνικά έστειλε πρόσκληση για συνάντηση-συγκέντρωση πολιτών γύρω από τα χρυσωρυχεία του Περάματος.

Επαναφορά της συγκεκριμένης επένδυσης απ’ την εταιρεία “Ελληνικός Χρυσός” δεν φαίνεται πάντως στον ορίζοντα, αλλά επειδή βρίσκεται στην επικαιρότητα η περίπτωση με τις Σκουριές, είπε να το… αξιοποιήσει επικοινωνιακά ο δήμαρχος, για να αρχίσει τους… ηρωικούς αντιστασιακούς λόγους.

Άνθρωποι εξάλλου που βρίσκονται στο περιβάλλον του, σημειώνουν συνέχεια ότι τα χρυσωρυχεία του Περάματος θα είναι ένα από τα… σωσσίβια που έχει επιλέξει ήδη ο Βαγγέλης Λαμπάκης για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, μια και τα προβλήματα της Αλεξανδρούπολης κατά την διάρκεια της νυν θητείας του όχι απλά δεν λύθηκαν όπως υπόσχονταν, αλλά αντίθετα αυξήθηκαν παρ’ ότι η πόλη διαθέτει τεράστιες δυνατότητες και συγκεντρώνει σπουδαίο επενδυτικό ενδιαφέρον από πολλές χώρες.