Το όνομα του αείμνηστου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη, πήρε ο εγγονός του που βαφτίστηκε χθες

Το όνομα του αείμνηστου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη, πήρε ο εγγονός του που βαφτίστηκε χθες

Το όνομα του παππού του Γιώργου Παυλίδη, έλαβε ο γιoς της κόρης του Μαρίνας Παυλίδη και του Μιχαήλ Πατεράκη που βαφτίστηκε χθες στην Ξάνθη, με νονό τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κώστα Αντωνιάδη και την σύζυγό του Ειρήνη.

Δεν θα μπορούσε να γίνει άλλωστε διαφορετικά, καθότιόπως γράφει και ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ,  ο νεοφώτιστος Γιώργος, πήρε το όνομά του από τον αείμνηστο παππού του, τον πρώην Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γιώργο Παυλίδη.

Ο μικρός Γιώργος, έλαβε το όνομά του σε ένα υπέροχο μυστήριο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Ξάνθη, παρουσία συναδέλφων του παππού του, μελών του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜ-Θ και μη,  εκλεκτών και αγαπημένων φίλων.
Διόλου τυχαίο καθότι νονός του μικρού Γιώργου είναι ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κώστας Αντωνιάδης και η σύζυγός του Ειρήνη.

Όπως έγραφε και στο προσκλητήριο της βάφτισης ο μικρός Γιώργος, «βούτηξε» με θάρρος στην κολυμπήθρα, υπό το  βλέμμα των γονιών του, του δικηγόρου Μιχαήλ Πατεράκη και της επίσης δικηγόρου και κόρης του Γιώργου Παυλίδη, Μαρίνας, για να βγει από αυτήν, φέροντας πλέον την ευλογία του Θεού αλλά και το όνομα του παππού του.



Μετά το τέλος του μυστηρίου οι γονείς, οι νονοί αλλά και λοιποί συγγενείς  δέχτηκαν θερμές ευχές από  τους καλεσμένους, με τον νεοφώτιστο Γιώργο, να καταφεύγει στην αγκαλιά της γιαγιάς του Αθηνάς για να «ξαποστάσει»