Συνάντηση της παράταξης του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη “Πόλη και Πολίτες”. Τι συζήτησαν

Συνάντηση της παράταξης του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη “Πόλη και Πολίτες”. Τι συζήτησαν

Συνάντηση της παράταξης του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη “Πόλη και Πολίτες” πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, παρουσία των αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, προέδρων τοπικών κοινοτήτων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που μας έστειλε η παράταξη της πλειοψηφίας στον δήμο Αλεξανδρούπολης: “Μετά την αναλυτική ενημέρωση που έκανε, προς τα μέλη, ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης διαπιστώθηκε ομοθυμία, ομοφωνία και το αρραγές της παράταξης σε όλα τα θέματα και τον τρόπο αντιμετώπισής τους από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Τόσο σε επίπεδο καθημερινότητας των δημοτών μας, όσο και σε ό,τι αφορά στο σχεδιασμό και προγραμματισμό των μεγάλων έργων και σε ό,τι αφορά στον μελλοντικό σχεδιασμό για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών αλλά και την συμβολή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας.

Μετά από ομόφωνη, χωρίς διαρροές, απόφαση της παράταξης επαναβεβαιώθηκε η απόλυτη αντίθεσή της για την λειτουργία των χρυσωρυχείων στον τόπο μας, υιοθετώντας το προ ημερών ψήφισμα της Διανομαρχιακής Επιτροπής κατά των χρυσωρυχείων”.

Ο επικεφαλής της Παράταξης «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ»

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ

Καταγγελίες δημάρχου κατά ΜΜΕ και παράπονα σε

Κρίτου Κριτή γιατί εκφράζει δημόσια τις απόψεις του

Το ρεπορτάζ του evros-news.gr από την συγκεκριμένη συγκέντρωση, αναφέρει ότι ο κ.Λαμπάκης είπε στα στελέχη της παράταξης του ότι πρέπει να είναι όλοι ενωμένοι και επιτέθηκε πάλι εναντίον ορισμένων ΜΜΕ, μιλώντας για… βρώμικο “πόλεμο” που γίνεται στον ίδιο και την δημοτική του παράταξη. Τους ζήτησε να μην δίνουν σημασία σε όσα λέγονται ή γράφονται για ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης, γιατί κάτι τέτοιο δεν τον ενδιαφέρει και θα πάνε όλοι μαζί στις επόμενες εκλογές για να ξανακερδίσουν και να συνεχίσουν το έργο τους.

Κάποια στιγμή έκανε παρατηρήσεις και παράπονα στον κοινοτικό σύμβουλο Μάκρης Κρίτου Κριτή για τις θέσεις που διατύπωσε δημόσια στο θέμα του πάρκινγκ των μοτοσυκλετιστών ως πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης, αλλά και για θέμα της Κοινότητας Μάκρης, λέγοντας του ότι έτσι παρουσιάζεται η “εικόνα” της παράταξης να έχει εσωτερικά προβλήματα που εκμεταλλεύονται οι αντίπαλοι.

Ο κ.Κρίτου απάντησε ότι λέει αυτά που πιστεύει πως είναι σωστά, τόνισε πως είχε δίκιο στο θέμα του παρκαρίσματος και της αντιμετώπισης των μοτοσυκλετιστών, αλλά και του χωριού του, της Μάκρης. “Εγώ εκπροσωπώ τους ανθρώπους που με ψήφισαν και όταν κρίνω ότι τα θέματα τους πρέπει να τα υπερασπιστώ θα το κάνω”, είπε σύμφωνα με πληροφορίες στον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης.