Ρε την απάτη!!! Προσπάθησε να ξαναπουλήσει μέσω ίντερνετ κινητό που δεν είχε

Ρε την απάτη!!! Προσπάθησε να ξαναπουλήσει μέσω ίντερνετ κινητό που δεν είχε

Ρε την απάτη. Ένας 30χρονος προσπάθησε να εξαπατήσει 41χρονο, πουλώντας του έναντι 500 ευρώ μέσω ίντερνετ, ένα κινητό που όμως δεν είχε. Κάτι που δεν είναι η πρώτη φορά, αφού το είχε επαναλάβει αρκετές φορές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, υπόθεση απάτης, σε βάρος 41χρονου ημεδαπού.  Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 30χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Αναλυτικότερα, ο δράστης εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο 41χρονος, σχετικά με αναζήτηση συγκεκριμένης συσκευής κινητού τηλεφώνου και επικοινώνησε μαζί του.

Κατά την επικοινωνία τους, ο δράστης κατάφερε να εξαπατήσει τον 41χρονο, πείθοντάς τον να καταθέσει, την 13-9-2017, σε τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ για την αγορά του κινητού τηλεφώνου από αυτόν, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών Ροδόπης.