Νέα διάκριση για το ελαιόλαδο “Κύκλωπας” της οικογένειας Κελίδη

Νέα διάκριση για το ελαιόλαδο “Κύκλωπας” της οικογένειας Κελίδη

 

Μια ακόμα διάκριση για το ελαιόλαδο “Κύκλωπας” της Μάκρης και την οικογένεια Κελίδη, αφού τους απονεμήθηκε το “Βραβείο Γαστρονόμου 2017″ από τα “Olive Oil Seminars” πριν τρεις ημέρες. 

Η συγκεκριμένη βράβευση έγινε κατά την διάρκεια των σεμιναρίων για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την ομάδα του Βασίλη Φραντζολά, δοκιμαστή και σύμβουλου ελαιολάδου, M.Sc. Food Policy, τα οποία απευθύνονται σεπαραγωγούς, τυποποιητές, επαγγελματίες του χώρου η νέους εξαγωγείς αλλά και σε απλούς καταναλωτές, φίλους του υψηλής ποιότητος εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

Αν και ο Κύκλωπας” έχει πάρει ως τώρα πολλά βραβεία, σίγουρα ένα ακόμα αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών του Αργύρη και της Νίκης Κελίδη, των ιδιοκτητών της εταιρείας, που εδώ και χρόνια κάνουν σημαντική δουλειά στην παραγωγή έξτρα παρθένου ελαιολάδου στην περιοχή μας.