Συγκινητική ανταπόκριση στην έκκληση του Πολυκοινωνικού για ψωμί και σχολικά είδη

Συγκινητική ανταπόκριση στην έκκληση του Πολυκοινωνικού για ψωμί και σχολικά είδη

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των συμπολιτών μας της Αλεξανδρούπολης, στην έκκληση του Πολυκοινωνικού του δήμου για προσφορές σε σχολικά είδη και ψωμί, προκειμένου να διατεθούν στους έχοντες ανάγκη. Ο Πρόεδρος Αντώνης Βαμβακερός και τα μέλη Δ.Σ. με ανακοίνωση τους ευχαρίστησαν τόσο τα αρτοποιεία όσο και τα βιβλιοπωλεία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους.

Όσον αφορά τα αρτοποιεία, η ανακοίνωση του Πολυκοινωνικού αναφέρει: “Ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Αντώνης Βαμβακερός και τα μέλη του Δ.Σ ευχαριστούν θερμά τα αρτοποιεία και τα πρατήρια άρτου της Αλεξανδρούπολης και των οικισμών της, που συμμετέχουν στη Δράση «ΨΩΜΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ».

Μια δράση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που βρήκε συμπαραστάτες εβδομήντα περίπου αρτοποιεία και πρατήρια άρτου της περιοχής και κυρίως βρήκε ανταπόκριση από συμπολίτες με περίσσεια κοινωνική ευαισθησία.

Η κατάθεση ψυχής εκ μέρους όλων των παραπάνω για μια ακόμη φορά, καταδεικνύει περίτρανα, ότι τέτοιες ώρες με αγάπη και αλληλεγγύη φέρνουμε κοντά σε εκείνους που χρειάζονται βοήθεια, εκείνους που μπορούν και έχουν την καλοσύνη να βοηθήσουν”.

Για τα βιβλιοπωλεία που με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς επίσης βοήθησαν έμπρακτα, η ανακοίνωση τονίζει: “Ο πρόεδρος του «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ» κ. Βαμβακερός Αντώνιος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά τα παρακάτω βιβλιοπωλεία της Αλεξανδρούπολης, για την αξιέπαινη πράξη τους να συνδράμουν με περίσσεια κοινωνική ευαισθησία, στη ΔΩΡΕΑ διαφόρων σχολικών ειδών σε μαθητές από οικογένειες, που αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα:

ΒΑΤΑΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Λ.Δημοκρατίας 230

ΓΙΑΤΖΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ «ΤΡΑΜ», Ελ. Βενιζέλου 46

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Γ. & ΣΙΑ ΟΕ, Ελ. Βενιζέλου 49

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ, Ανδριανουπόλεως 4Α

ΚΑΪΣΑ ΛΕΜΟΝΙΑ «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ», Ελ. Βενιζέλου 44

ΛΟΥΚΑΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, Λ. Δημοκρατίας 380

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ «ΤΑΠ – ΤΑΠ», 14ης Μαϊου 15

ΠΕΤΑΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, Κίρκης 7

ΠΕΤΚΙΔΟΥ ΑΡΓΥΡΩ, Λ. Δημοκρατίας 142

ΣΑΜΟΥΡΚΑΣΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, Ι. Καβύρη 50

ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Δημοκρίτου 2 Νέα Χιλή

Τέτοιες ενέργειες καταδεικνύουν το μέγεθος της κοινωνικής τους ευαισθησίας και ήδη τους θεωρούμε συνοδοιπόρους στο κοινωνικοπρονοιακό μας έργο.

Τους ευχαριστούμε θερμά για την ανυστερόβουλη προσφορά τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι είναι καταξιωμένοι  στην συνείδηση όλων μας”.