Πάμε Στοίχημα-ΟΠΑΠ: Δύο Over και ένας άσσος από τον ΕΒΡΟ…betατζή

Πάμε Στοίχημα-ΟΠΑΠ: Δύο Over και ένας άσσος από τον ΕΒΡΟ…betατζή

Δύο Over και ένας άσσος είναι οι προτάσεις του ΕΒΡΟ…betατζή, από το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ που ελπίζουμε να μας πάνε ταμείο. Παράλληλα βλέπω και μια μικρή “μπόμπα” που προαιρετικά όποιος θέλει μπορεί να την επισκεφθεί ως επιλογή.

ΜΙΛΑΝ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Η Μίλαν αντιμετωπίζει στη Γένοβα την Σαμπντόρια και βλέπω το Over 2,5 να επιβεβαιώνεται. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας φέτος έχουν πιο γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι τους, ενώ η Μίλαν είναι πολύ δυνατή στην επίθεση, αλλά αμυντικά δέχεται γκολ.

Οπότε: OVER

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΚΟΛΩΝΙΑ: Το Αννόβερο με την Κολωνία πραγματοποιούν εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία έως τώρα. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι και οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο ήττες. Η ομάδα της Κολωνίας ξεκίνησε πολύ άσχημα καθώς συμπλήρωσε πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και παρ’ ότι με τους Γερμανούς δεν είναι να έχει κανείς εμπιστούνη, πιστεύω ότι το Αννόβερο θα κερδίσει.

Οπότε: 1 

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ: Η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται την Αούστρια σε ένα από τα ντέρμπι του αυστριακού πρωταθλήματος και το πιθανότερο είναι ότι για ένα ακόμα θα δούμε να σημειώνονται πολλά γκολ. Οπότε και το Over και το G/G θα επιβεβαιωθούν.

Οπότε: OVER

Τέλος, στο Γκιμαράες – Μαρίτιμο οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά με 5 νίκες σε 6 παιχνίδια, ενώ η Γκιμαράες έχει μεγάλη αστάθεια στην απόδοσή της και εδώ και 5 αγωνιστικές κέρδισε μόνο την μετριότατη Μποαβίστα με 1-0.