Μια “ανάσα” από την εξάρθρωση σπείρας που έκλεβε μεγάλα χρηματικά ποσά η Ασφάλεια Διδυμοτείχου

Μια “ανάσα” από την εξάρθρωση σπείρας που έκλεβε μεγάλα χρηματικά ποσά η Ασφάλεια Διδυμοτείχου

Μια “ανάσα” από σημαντική επιτυχία, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες μας το τμήμα Ασφαλείας Διδυμοτείχου, οι άνδρες του οποίου με συντονισμένες και προσεκτικές κινήσεις, είναι μια “ανάσα” από την εξάρθρωση σπείρας η οποία τον τελευταίο καιρό έκλεβε πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά και χρυσαφικά στην πόλη του Διδυμοτείχου.

Όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι της “πόλης των κάστρων” που γνωρίζουν το θέμα, τον τελευταίο καιρό είχαν γίνει κάποιες κλοπές πολλών χιλιάδων ευρώ αλλά και ακριβών χρυσαφικών από γραφεία, καταστήματα και σπίτια, γεγονός που είχε προκαλέσει καταγγελίες αλλά και συναγερμό στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου. Κινήθηκαν λοιπόν όπως και σε προηγούμενες περιπτώσεις, με σκεπτικό την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες και με αθόρυβα και προγραμματισμένα βήματα, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες των κλοπών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι κάμερες στο Διδυμότειχο «πρόδωσαν» τους κλέφτες αυτοκινήτων και συνελήφθησαν στην Ορεστιάδα

Αύριο αναμένεται να γίνουν περισσότερα γνωστά για την ταυτότητα των δραστών, που όλα δείχνουν ότι είναι Έλληνες και κατάγονται από την ευρύτερη περιοχή, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση σύλληψης τους.

Παράλληλα έγινε γνωστό, πως τα κλοπιμαία, χρήματα και χρυσαφικά, τα είχαν θάψει σε λάκο που είχαν σκάψει σε χωριό της περιοχής του Διδυμοτείχου.