Ματαιώνεται λόγω των βιβλικών καταστροφών το “Samothraki Open Forum 2017”

Ματαιώνεται λόγω των βιβλικών καταστροφών το “Samothraki Open Forum 2017”

Την ματαίωση της διεξαγωγής του “Samothraki Open Forum 2017″ που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 20 και 30 Σεπτεμβρόου στην Σαμοθράκη, ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρεία. Κάτι απόλυτα φυσικό άλλωστε, μια και η κατάσταση στην Χώρα είναι τραγική και θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να επανέλθει η κανονικότητα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: “Λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων και των μεγάλων καταστροφών που προκλήθηκαν εχθές το βράδυ στη Σαμοθράκη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί η Ημερίδα στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου”.

Θέμα συμπαράσταση του Δήμου Αλεξανδρούπολης

έθεσαν τρεις σύμβουλοι στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο

Θέμα συμπαράστασης και όχι μόνο ηθικής αλλά και συγκεκριμένης βοήθειας από τον δήμο Αλεξανδρούπολης στο Δήμο Σαμοθράκης σχετικά με την θεομηνία που έπληξε το νησί, έθεσαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο οι Ουζουνίδης Γεώργιος, Ταρτανής Ιωάννης και Ρηγόπουλος Νικόλαος. Με δήλωση τους μάλιστα επισημαίνουν: “Η χθεσινή πρωτοφανής θεομηνία- καταστροφή που συνέβη στην Σαμοθράκη, πέρα από την ομόφωνη ηθική συμπαράσταση στους κατοίκους που επλήγησαν, δημιουργεί και μία υποχρέωση στο Δήμο Αλεξανδρούπολης και στις υπηρεσίες του, σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών στις υποδομές του νησιού.

Καλούμε τον Δήμο της Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να συνεργαστεί άμεσα με τον Δήμο Σαμοθράκης μέσω της αποστολής μηχανημάτων και προσωπικού με στόχο την αρωγή και την άμεση αποκατάσταση των μεγάλων ζημιών που υπέστη η Σαμοθράκη”.