Το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης μετακόμισε στο Περιφερειακό ιατρείο Καμαριώτισσας

Το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης μετακόμισε στο Περιφερειακό ιατρείο Καμαριώτισσας

Το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης που υπέστη τεράστιες ζημιές, μετακόμισε ουσιαστικά στο Περιφερειακό Ιατρείο Καμαριώτισσας από σήμερα. Κι αυτό κρίθηκε αναγκαίο, αφού στο Κ.Υ δεν υπάρχει νερό, ηλεκτρικό ρεύμα λόγω βραχυκυκλώματος αλλά και τηλέφωνα.

Στην Σαμοθράκη βρίσκεται και ο υποδιοικητής της 4ης ΥΠΕ και έχει συνεχείς συσκέψεις με τον δήμαρχο Θανάση Βίτσα. Αποφασίστηκε λοιπόν, επειδή ο κάτω όροφος του κέντρου υγείας έχει καταστραφεί εντελώς, ολόκληρο το κτίριο δεν εχει ρεύμα λόγω βραχυκυκλώματος και φυσικά ούτε νερό, να εξοπλιστεί όσο αυτό ειναι δυνατό το περιφερειακό ιατρείο της Καμαριώτισσας, για να μπορούν τουλάχιστον να αντιμετωπίζονται σε ανθρώπινες συνθήκες όσοι έχουν ανάγκη περίθαλψης.

Το προσωπικό του κέντρου υγείας εχει καταβάλει τεράστιες προσπάθειες όλες αυτές τις μέρες ώστε να κρατηθεί σε λειτουργία αυτή η υπηρεσία και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Τα επείγοντα περιστατικά αντιμετωπίζονται πλέον στο ιατρείο της Καμαριώτισσας  και προς το παρόν δεν λειτουργεί κάποια τηλεφωνική γραμμή.