Λύκοι κατασπάραξαν την άτυχη Βρετανίδα τουρίστρια που χάθηκε στα Πετρωτά Ροδόπης

Λύκοι κατασπάραξαν την άτυχη Βρετανίδα τουρίστρια που χάθηκε στα Πετρωτά Ροδόπης

Σε επίθεση λύκων οι οποίοι την κατασπάραξαν, αποδίδεται ο τραγικός θάνατος της 63χρονης Βρετανίδας τουρίστριας στην περιοχή των Πετρωτών Ροδόπης. Σε αυτό κατέληξε το πόρισμα των ιατροδικαστών έκαναν την εξέταση στην άτυχη τουρίστρια που είχε χαθεί κατά την επίσκψεη της στην περιοχή.

Όπως γράφει ο ‘ΧΡΟΝΟΣ” Κομοτηνής, ο ιατροδικαστής Νίκου Κηφνίδη, με τη σύμφωνη γνώμη και δεύτερου ιατροδικαστή που ορίστηκε από την Αλεξανδρούπολη, αλλά κι ενός καθηγητή της Κτηνιατρικής που διόρισε η αστυνομία κατέληξαν στο συγκεκριμένο συμπέρασμα. Η ιατροδικαστική έρευνα ολοκληρώθηκε χθες Τετάρτη αργά το απόγευμα και οι επιστήμονες συμπέραναν κυρίως από την σφοδρότητα της επίθεσης, πως δεν θα μπορούσε να γίνει από σκυλιά. Η επίθεση των λύκων ήταν, μάλιστα, τόσο άγρια που ορισμένα από τα οστά της είχαν ανοίξει στα δύο από τα δαγκώματα, ενώ τμήματα του κορμιού της δεν βρέθηκαν ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Nεκροί βρέθηκαν το ζευγάρι των Ουκρανών που επέβαινε στο αεροπλάνο που συνετρίβη

Η άτυχη Βρετανίδα τουρίστρια δέχτηκε επίθεση από ομάδα λύκων όταν έχασε το δρόμο από το μονοπάτι και βρέθηκε σε μία πιο απομακρυσμένη τοποθεσία. Η 63χρονη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου βρέθηκε νεκρή το Σάββατο στην περιοχή των Πετρωτών Ροδόπης.

Πηγή: xronos.gr