Σαμοθράκη: Βίντεο με τη μεταφορά από Super Puma σοβαρά ασθενή υπαξιωματικού

Σαμοθράκη: Βίντεο με τη μεταφορά από Super Puma σοβαρά ασθενή υπαξιωματικού

Τεράστια ανάγκη μεταφοράς στην Αλεξανδρούπολη ενός σοβαρά ασθενή υπαξιωματικού παρουσιάστηκε χθες στην Σανοθράκη. Έτσι δόθιηκε λύση από ένα Super Puma, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.

Το λιμάνι όπως φαίνεται και στο βλιντεο μετατράπηκε αναγκαστικά σε ελικοδρόμιο και το Σούπερ Πούμα προσγειώθηκεγια να παραλάβει και να μεταφέρει τον σοβαρά ασθενή υπαξιωματικό. Όλα αυτά  μάλιστα ενώ φυσούσε άνεμρος πολλών μποφόρ. Τέλοος καλό όμως όλα καλά, αφού ο υπαξιωματικός τελικά χάρη στην άμεση μεταφορά του από το νησί στην Αλεξανδρούπολη, είναι σύμφωνα με πληροφορίες καλά στην υγεία του.

Το βίντεο είναι του χρήστη ΖΑΘΕΗ – Zathay Social Cooperative, που εκτός της σπουδαίας δουλειάς που κάνει στην Σαμοθράκη ως ΚΟΙΝΣΕΠ, κατέγραψε αυτές τις δύσκολες μέρες μετά την θεομηνία, τις προσπάθειες όλων να επανέλθει το νησί σε φυσιολογικούς ρυθμούς. 

Super Puma-Λιμάνι Σαμοθράκης

Το λιμάνι σε δύσκολους καιρούς μετατρέπεται και σε ελικοδρόμιο! Το Σούπερ Πούμα προσγειώθηκε για να παραλάβει και να μεταφέρει τον σοβαρά ασθενή υπαξιωματικό και απογειώθηκε μέσα σε καιρό με πολλά μποφόρ.Χαιρόμαστε που ο υπαξιωματικός τελικά χαίρει υγείας.(29.09.17)

Gepostet von ΖΑΘΕΗ – Zathay Social Cooperative am Freitag, 29. September 2017

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκλονιστικά βίντεο από τις βιβλικές καταστροφές. Έφτασε στη Σαμοθράκη το κυβερνητικό κλιμάκιο