Το Επιμελητήριο Έβρου δίνει δυναμικό παρών στην έκθεση SER-EXPO των Σερρών

Το Επιμελητήριο Έβρου δίνει δυναμικό παρών στην έκθεση SER-EXPO των Σερρών

Δυναμικό παρών δίνει το Επιμελητήριο Έβρου στην 3η Διεθνή Επιχειρηματική έκθεση Σερρών SER- EXPO 2017, που ξεκίνησε χθες στις Σέρρες, με δικό του περίπτερο και εκθέτες πολλές παραγωγικές και εξαγωγικές μονάδες του νομού Έβρου.

Έχοντας σε πρώτο πλάνο την προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων και με επικεφαλής το μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κυριάκο Αετόπουλο,  από το απόγευμα της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2017, οι εκατοντάδες επισκέπτες που προσήλθαν τόσο για τα εγκαίνια όσο και στις εκδηλώσεις από το νομό, τη Θεσσαλονίκη αλλά και τις γύρω βαλκανικές χώρες, περνούν από το περίπτερο του Επιμελητηρίου Έβρου και γνωρίζουν τα προϊόντα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Αναστολή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο στις επιχειρήσεις της Σαμοθράκης, ζητάει το Επιμελητήριο Έβρου

Η έκθεση που παρουσιάζεται πλουσιότερη και δυναμικότερη κάθε χρόνο, άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 1 Οκτωβρίου. Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε η υφυπουργός Εσωτερικών( Μακεδονίας- Θράκης) Μαρία Κόλλια και ο πρόεδρος του ΕΒΕΣ Χρήστος Μέγκλας. Ο αγιασμός των εγκαινίων τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας κ.κ. Θεολόγο. Μετά την τελετή των εγκαινίων ακλούθησε βραδινή συναυλία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη.