Αναβλήθηκε το ματς της Α.Ε Διδυμοτείχου με τον Νέστο λόγω βροχής. Θα γίνει αύριο 4 μ.μ.

Αναβλήθηκε το ματς της Α.Ε Διδυμοτείχου με τον Νέστο λόγω βροχής. Θα γίνει αύριο 4 μ.μ.

  

Το γήπεδο έγινε… λίμνη από την βροχή που έπεφτε στο Διδυμότειχο και έτσι το ματς της πρεμιέρας στη Γ’ εθνικής μεταξύ της Α.Ε.Διδυμοτείχου και του Νέστου Χρυσούπολης αναβλήθηκε. Βάση του ΚΑΠ θα γίνει αύριο την ίδια ώρα.

Την οριστική αναβολή του αγώνα αποφάσισε ο διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΕ Διδυμοτείχου και Νέστο Χρυσούπολης, ο Τσοπουλίδης από την Ξάνθη. για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, και με τις αλλαγές στον ΚΑΠ, οδηγούμαστε για σέντρα το απόγευμα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία του ThrakiSportS, εξαιτίας μιας ισχυρής καταιγίδας το γήπεδο του Διδυμοτείχου «βάρυνε» πολύ με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η σέντρα του παιχνιδιού για σήμερα στις 16:00, όπως είχε αρχικά ορισθεί και ο διαιτητής να αποφασίσει την αναβολή του.

Το αξιοσημείωτο βέβαια είναι πως για πρώτη φορά σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, που είναι ερασιτεχνική κατηγορία μην ξεχνάμε, το παιχνίδι που αναβλήθηκε δε θα επανοριστεί από την ΕΠΟ σε κάποια άλλη ημερομηνία, αλλά όπως αναφέρει ο ΚΑΠ, που πλέον είναι κοινός για επαγγελματικές και ερασιτεχνικές κατηγορίες, αλλά θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα, την ίδια ώρα με σήμερα.

Πηγή: thrakisports.gr