Συναυλία στις Βρυξέλλες με τα έσοδα για την Σαμοθράκη

Συναυλία στις Βρυξέλλες με τα έσοδα για την Σαμοθράκη

Το δράμα της Σαμοθράκης και οι βιβλικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πρωτοφανή θεομηνία, έχουν συγκινήσει πολλούς και οι προσφορές φορέων και ιδωτών αυξάνονται. Έτσι, το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου θα γίνει στις Βρυξέλλες έκτακτη συναυλία της κίνησης “12 ώρες για την Ελλάδα”, με τους Παντελή Θαλασσινό και την Σοφία Παπάζογλου και μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την αποκατάσταση των ζημιών σε σπίτια της Σαμοθράκης.

Όπως αναφέρει η αφίσα και η ανακοίνωση των διοργανωτών: “Σας καλούμε στην έκτακτη συναυλία των “12 ωρών για την Ελλάδα”, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου, στις 20 μ.μ. στο la μαντλέν, 14 rue duquesnoy στις Βρυξέλλες. Τα έσοδα της βραδιάς θα αποδοθούν στο Διεθνές Ίδρυμα για την Ελλάδα για την πρωτοβουλία “Πετρέλαιο για τα Σχολεία” (αγορά πετρελαίου για σχολεία σε βορινές περιοχές της χώρας). Δεδομένης της φυσικής καταστροφής που έπληξε στα τέλη του Σεπτέμβρη το νησί της Σαμοθράκης, θα γίνει δωρεά για την αποκατάσταση των κατοικιών που έχουν υποστεί φθορές.


Το πρόγραμμα: Ο Παντελής Θαλασσινόςκαι η Σοφία Παπάζογλου, με την εξαιρετική συμμετοχή της ομάδας του Λυκείου ελληνίδων στις Βρυξέλλες και της Ελληνικής Χορωδίας των Βρυξελλών, υπό την καθοδήγηση του Χρήστο Γκακούδη, συνοδευόμενη στο πιάνο από τον Αλέξανδρο Σαρακενίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σαμοθράκη ώρα Μηδέν: Όλη η βοήθεια ως τώρα 300.000 ευρώ, ο στρατός και η Πυροσβεστική

Μπορείς να κλείσεις τα εισιτήριά σου.
– μέσω του Internet, μέσω www.ticketmaster.be
– στο βιβλιοπωλείο, 115 rue froissart στις 1040 Βρυξέλλες (02.230 93 35)
– με πληρωμή στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ” 12 ώρες για την Ελλάδα be54 0016 6813 8197
– Τηλεφωνικά, 0498.98
Ενιαία τιμή εισιτηρίου: 30 €