Κατέπληξε η εντυπωσιακή Βάγια Ζυγογιάννη απ’ το Διδυμότειχο στο The Voice και συνεχίζει (video+φωτό)

Κατέπληξε η εντυπωσιακή Βάγια Ζυγογιάννη απ’ το Διδυμότειχο στο The Voice και συνεχίζει (video+φωτό)

Μια εντυπωσιακή Εβρίτισσα από το Διδυμότειχο, η Βάγια Ζυγογιάννη, κατέπληξε στο χθεσινοβραδινό The Voice, έκανε τους τέσσερις κριτές να την διεκδικήσουν στην ομάδα τους εντυπωσιασμένοι από την φωνή, το μπρίο και την εμφάνιση της, αλλά η συντοπίτισσα μας που φυσικά συνεχίζει στο μουσικό talent show, επέλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Η μελαχρινή Βάγια, με την μεσογειακή ομορφιά και την σπουδαία φωνή, κόρη του γεωπόνου Βασίλη Ζυγογιάννη και της Στέλλας Θεοδοσίου, η μια από τις τέσσερις κόρες της οικογένειας(οι άλλες τρεις είναι… τρίδυμες), μίλησε αρκετή ώρα με τους κριτές. Δήλωσε περήφανη για την καταγωγή της από το Διδυμότειχο, εξιστόρησε πως ξεκίννησε οδικώς από την ακριτική μας περιοχή για την Αθήνα, αλλά αναφέρθηκε και στις σπουδές της στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή.

Κοντά της στην προσπάθεια ήταν μάλιστα και οι δυο απ’ τις τρεις αδερφές της, μαζί με άλλους συγγενείς και φίλους, που περίμεναν με αγωνία έξω από το στούντιο και μόλις οι κριτές γύρισαν τις καρέκλες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Λίγο αργότερα οι δυο αδερφές της ανέβηκαν και αυτές στο πλατό, ενώ η αγωνία κορυφώθηκε πριν αποφασίσειποιά ομάδα θα επιλέξει. Τελικά προτίμησε την επίσης εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου.