Την Δευτέρα δίνεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην κυκλοφορία το Ψαθάδες-Κισσάριο του κάθετου άξονα

Την Δευτέρα δίνεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην κυκλοφορία το Ψαθάδες-Κισσάριο του κάθετου άξονα

Θα το βλέπουμε και δεν θα το πιστεύουμε. Αυτή την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, αναμένεται να δοθεί σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr από την πλευρά τις κατασκευάστριας εταιρείας, το πολύπαθο τμήμα του κάθετου άξονα από τους Ψαθάδες ως το Κισσάριο. 

Οι εργασίες για την σύνδεση των νέων κομματιών με τον υφιστάμενο δρόμο συνεχίζονται πυρετωδώς και εκτός πολύ σοβαρού απρόοπτου, αν δηλαδή δεν επικρατήσει καμιά φοβερή κακοκαιρία τις επόμενες ημέρες, με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας θα μπορούν οι οδηγοί που κινούνται από Σουφλί προς Διδυμότειχο και το αντίστροφο, να μην ταλαιπωρούνται στο κομμάτι Κισσάριο-Αμόριο-Ψαθάδες, που έχει στοιχίσει ως τώρα πολλε΄ς ανθρώπινες ζωές και βάφτηκε με το αίμα αθώων.

Μένει βέβαια η επίσης… πολύπαθη παράκαμψη Λαβάρων, η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα δοθεί ως τα τέλη του μήνα. Εκεί υπάρχει το θέμα του σιδηροδρομικούη σταθμού και κάποια ακόμα ζητήματα που απαιτούν λίγο χρόνι για να διευθετηθούν. Οπότε, αν βλέπετε οδηγούς ενώ περνάτε στο τμήμα Κισσάριο-Ψαθάδες να κάνουν τον… σταυρό τους, θα είναι γιατί δεν θα πιστεύουν αυτά που βλέπουν τα μάτια τους. Μετά από καθυστερήσεις χρόνων δηλαδή και με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ διαχρονικά των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, αλλά και 2,5 χρόνια και της σημερινής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επιτέλους θα δοθεί στην κυκλοφορία το συγκεκριμένο τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έρχονται, βλέπουν, ακούν και όταν γίνονται Κυβέρνηση παθαίνουν πολιτικό αλτσχάιμερ