Από μικρό και από… Ψαριανό ακούς την αλήθεια (video)

Από μικρό και από… Ψαριανό ακούς την αλήθεια (video)

Με τον Γρηγόρη Ψαριανό, τον βουλευτή τώρα του Ποταμιού και παλαιότερα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ, έχω συζητήσει και διαφωνήσει πολλές φορές. Όχι μόνο για την πολιτική, αλλά και τον αθλητισμό. Του αναγνωρίζω όμως ότι κάνει αυτοκριτική, παραδέχεται τα λάθη του και έχει έναν δικό του, μοναδικό τρόπο να λέει τα πράγματα με το όνομα τους. 

Τώρα μπορεί να είναι στο Ποτάμι και παρ’ ότι κάποιος θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει πολιτικό γυρολόγο, το μόνο σίγουρο είναι ότι γνωρίζει πολύ καλά τους πρώην συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό η πρόσφατη ομιλία του στην Βουλή, νομίζω πως αποτυπώνει πλήρως την στάση ως Κυβέρνηση του κόμματος που υπηρέτησε πολλά χρόνια. Την αναντιστοιχία λόγων προεκλογικά και έργων τώρα, το… αλτσχάιμρ που έπαθαν οι αριστεροί βουλευτές του και κάνουν πράγματα για τα οποία ζητούσαν έξω από την Βουλή να… κρεμαστούν οι σημερινοί αντιπολιτευόμενοι και το γεγονός ότι αν και αριστεροί, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αποδέχονται τα πάντα, προκειμένου να κρατήσουν την καρέκλα τους.

ΨΑΡΙΑΝΟΣ .. Παρόλο που ανήκει στους ρηχούς ποταμισιους .. ο λόγος του ειναι σαν να βλεπω κωμική παράσταση Τους τα χωνει με χιούμορ .. "συντροφια" .. Μπορει να εχει πιει και τιποτα και τα λεει ωραία και χάι !

Gepostet von Το καφενείο της Βουλης – ΚΑΤΟΧΗ.gr am Freitag, 6. Oktober 2017