Κάτοικοι Αμορίου: Θα κλείσουμε το νέο δρόμο με τα τρακτέρ αν…

Κάτοικοι Αμορίου: Θα κλείσουμε το νέο δρόμο με τα τρακτέρ αν…

Διορία ένα μήνα έδωσαν οι κάτοικοι του Αμορίου στους υπεύθυνους της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε, να πραγματοποιήσουν τις βελτιωτικές κινήσεις που απαιτούνται και τις οποίες τους υποσχέθηκαν. Αν δεν συμβεί αυτό, ξεκαθάρισαν ότι θα κλείσουν τον καινούργιο δρόμο του κάθετου άξονα που θα δοθεί στην κυκλοφορία, με τα τρακτέρ τους.

Με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ.Αγελαδαράκη, κατέλαβαν σήμερα το πρωί το οδόστρωμα της νέας οδού που επρόκειτο να δοθεί στην κυκλοφορία, στο ύψος του ισόπεδου κόμβου του χωριού τους, από τον οποίο τους υποχρεώνει η κατασκευάστρια εταιρεία να κινούνται. Κάτι εξαιρετικά επικίνδυνο όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και κάθε διερχόμενο οδηγό. Απείλησαν μάλιστα να βγάλουν τα τρακτέρ στον δρόμο και να τα έχουν εκεί προχωρώντας σε ΚΑΤΑΛΗΨΗ μέχρι να δικαιωθούν.

Τελικά και αφού είχαν συζητήσεις και διαβουλεύσεις με τους υπεύθυνους της ΕΓΝΑΤΙΑΣ, δέχθηκαν να περιμένουν για ένα μήνα, χρονικό διάστημα στο οποίο τους δόθηκε η διαβεβαίωση ότι θα γίνουν αν όχι όλα όσα ζήτησαν, τουλάχιστον τα περισσότερα από αυτά. Ξεκαθάρισαν πάντως πως αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε άμεσα θα παρατάξουν τα τκρακτέρ τους στον κάθετο άξονα στο ύψος του Αμορίου.

Μετά την εξέλιξη αυτή, αύριο μετά τις 9 το πρωί αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία το νέο τμήμα Ψαθάδες-Κισσάριο που είναι έτοιμο και μόνο ελάχιστα μέτρα στο χώρο που ενώνεται ο παλιός με τον καινούργιο δρόμο έχουν απομείνει. Σε μικρό χρονικό διάστημα όμως τα συνεργεία θα δουλέψουν για να το ολοκληρώσουν για να ανοίξει και να δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παράπονα κατοίκων Αμορίου για την έλλειψη αερογέφυρας στο νέο κομμάτι Ψαθάδες-Κισσάριο