Συνάντηση Πατσουρίδη-Κοσμήτορα ΤΕΙ Νοσηλευτικής για τον εορτασμό των 10 χρόνων λειτουργίας

Συνάντηση Πατσουρίδη-Κοσμήτορα ΤΕΙ Νοσηλευτικής για τον εορτασμό των 10 χρόνων λειτουργίας

Με τον κοσμήτορα της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Ευστάθιο Δημητριάδη συναντήθηκε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, προκειμένου να δρομολογηθεί η εορταστική εκδήλωση για τα πρώτα δέκα χρόνια της λειτουργίας του Τμήματος Νοσηλευτικής.

Στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη του αντιδημάρχου Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Γιάννη Τοπαλούδη και του κ. Δημητριάδη κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα οργανωτικού και προπαρασκευαστικού χαρακτήρα. Και οι δυο πλευρές συμφωνούν ότι θα συμβάλλουν στην καλύτερη δυνατή οργάνωση της πρώτης επετείου, ώστε να αναδειχθεί η σημαντική συμβολή του Τμήματος Νοσηλευτικής στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή του Διδυμοτείχου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν και τα μέλη του προσωρινού Συλλόγου  Τμήματος Νοσηλευτικής , Ειρήνη Φωτεινιά και Αναστασία Μπότσιου.

Η ίδρυση και λειτουργία του Τμήματος Νοσηλευτικής είναι μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις των τελευταίων ετών κι αυτό το κεκτημένο θα πρέπει να διατηρηθεί, να εδραιωθεί και να ενισχυθεί.

Η επετειακή εκδήλωση θα αποτελέσει επίσης μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αναδειχθεί το επιτελούμενο ακαδημαϊκό έργο, ώστε οι νέες νοσηλεύτριες και οι νέοι νοσηλευτές να αποκτούν τα απαραίτητα για την επαγγελματική αποκατάσταση και εξέλιξη τους επιστημονικά εφόδια.

Ένα μεγάλο γεγονός για το δήμο Διδυμοτείχου και για το τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.