ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ λόγω ΕΝΦΙΑ στον ξενώνα του συλλόγου “Θεόφιλος” που φιλοξενεί παιδιά Πολύτεκνων οικογενειών

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ λόγω ΕΝΦΙΑ στον ξενώνα του συλλόγου “Θεόφιλος” που φιλοξενεί παιδιά Πολύτεκνων οικογενειών

Από αυτή την Κυβέρνηση, που κάνει έτσι και αλλιώς ότι μπορεί για να… διαλύσει οτιδήποτε έχει σχέση με οικογένεια, θρησκεία και πατρίδα, με την σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛοΚαμμένων, δεν μας κάνει πλέον τίποτα αίσθηση. Την στιγμή που “καίγονται” να αναγνωρίσουν το δικαίωμα αλλαγής φύλλου σε 15χρονους, το οποίο και ψήφισαν ως νόμο πλέον του Κράτους, κάνουν ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ λόγω Ε.Ν.Φ.Ι.Α. στον ξενώνα του συλλόγου “Θεόφιλος” που στηρίζει διαχρονικά τους Πολύτεκνους. Τις οικογένειες δηλαδή που συμβάλλουν στην διατήρηση του έθνους. 

Προχωρούν λοιπόν σε κατάσχεση του ξενώνα που βρίσκεται στην Αθήνα και φιλοξενείς φοιτητές οι οποίοι είναι παιδιά πολύτεκνων οικογενειών από την Περιφέρεια που δεν έχουν τις οικονομικές δυνατότητες να νοικιάσουν ένα σπίτι. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του “Θεόφιλου”, τον οποίο όλοι θα πρέπει να βοηθήσιουμε: “Μας κοινοποιήθηκε η κατάσχεση στο σπίτι που φιλοξενούμε φοιτητές, παιδιά πολυτέκνων από όλη την Ελλάδα που σπουδάζουν στην Αθήνα, μην έχοντας δυνατότητα να πληρώνουν ενοίκια, ρεύμα, νερό και διατροφή. Ο “Θεόφιλος” εδώ και 5 χρόνια τους προσφέρει ότι χρειάζονται ώστε να προχωρούν στις σπουδές τους χωρίς να σκέφτονται πως θα καλύψουν τα έξοδα τους και μάλιστα να αριστεύουν.

Η κατάσχεση λοιπόν προχωράει και δεν έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε το χρέος του Ε.Ν.Φ.Ι.Α. που ανέρχεται στο ποσό των 47.000 ευρώ! 

Τα παιδιά που θα μείνουν φέτος; Στον δρόμο ή με τους λαθρομετανάστες;

Τι θα κάνουν οι φίλοι του “Θεόφιλου”;

Το ποιο απλό και εύκολο είναι ένα τηλεφώνημα σας στο 19855 ή μήνυμα με την λέξη “Θεόφιλος” (2,48 ευρώ) ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα άμεσα ή καταθέστε ότι μπορείτε στον λογαριασμό μας της τράπεζα Alpha :

ALPHABANK : 123002101245540
IBAN : GR4701401230123002101245540
BIC: CRBAGRAA

Ένα μικρό ή μεγάλο ποσό θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε…Παρακαλούμε καταθέστε την αγάπη σας.

Εμείς δεν θα κάνουμε καμιά διαμαρτυρία, δεν θα βγούμε σε κανένα κανάλι για άδικους και παράνομους φόρους, το θέμα το αφήνουμε στον Θεό και σε εσάς. Θέλουμε να είμαστε πράγματι Θεό-φίλος…Και προσπαθούμε ακόμη να κάνουμε αυτό που μας θύμισε ο Άγιος Ισαάκ ο Σύρος σήμερα καθώς διαβάζαμε τα ασκητικά του.

Η ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΗΜΟΣΎΝΗΣ ΦΑΊΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΉ ΕΚΕΊΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΑΔΙΚΕΊΤΑΙ”.