Συνελήφθη πριν λίγο ο 81χρονος που πυροβόλησε συγχωριανό του με καραμπίνα στο Ορμένιο

Συνελήφθη πριν λίγο ο 81χρονος που πυροβόλησε συγχωριανό του με καραμπίνα στο Ορμένιο

 

Συνελήφθη πριν από λίγο ο 81χρονος που πυροβόλησε τον 63χρονο συγχωριανό του με καραμπίνα στο χωριό Ορμένιο του Τριγώνου της Ορεστιάδας, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Δικαίων.

Μόλις έγινε γνωστό το αιματηρό συμβάν, οι αστυνομικοί κινήθηκαν άμεσα και εντόπισαν τον ηλικιωμένο άνδρα που δεν δίστασε να… γεμίσει σκάγια τον συγχωριανό του, για κτηματικές διαφορές. Επειδή η Βουλγαρία βρίσκεται μια “ανάσα” από το χωριό όπως είναι γνωστό, υπήρχε το ενδεχόμενο να εξαφανιστεί ο δράστης αλλά στα 81 του χρόνια αυτό προφανώς δεν ήταν εύκολο. Η αστυνομία άλλωστε κινήθηκε άμεσα και τον συνέλαβε.

Το θύμα είναι ευέξαπτος και προβληματικός χαρακτήρας

και έχει δημιουργήσει επανειλημμένα προβλήματα στο χωριό

Ήδη διενεργείται η προανάκριση και ο ηλικιωμένος από το Ορμένιο που κρατείται στο Α.Τ.Δικαίων, θα οδηγηθεί για τα περαιτέρω στον εισαγγελέα Ορεστιάδας. Παράλληλα, αστυνομικοί θα επισκεφθούν στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου το θύμα, προκειμένου να του πάρουν κατάθεση.

Οι πληροφορίες που έρχονται πάντως από το Ορμένιο, αναφέρουν ότι ο 63χρονος που δέχθηκε τους πυροβολισμούς είναι πολύ ευέξαπτος και προβληματικός χαρακτήρας και έχει προκαλέσει πολλές φορές αντεγκλήσεις με συγχωριανούς του. Προφανώς κάτι παρόμοιο έγινε και με τον 81χρονο, ο οποίος και πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και τον πυροβόλησε.