Φαραντάτος: Αν κάποιοι γνωρίζουν κάτι για υποψηφιότητα μου ας ενημερώσουν και εμένα

Φαραντάτος: Αν κάποιοι γνωρίζουν κάτι για υποψηφιότητα μου ας ενημερώσουν και εμένα

Το όνομα του Αντιστρατήγου εν αποστρατεία Παναγιώτη Φαραντάτου έχει ακουστεί και γραφτεί ως υποψήφιου να πάρει μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Έβρου, όταν διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές. Αυτό έγινε και πάλι χθες, με κάποια δημοσιεύματα ηλεκτρονικών ΜΜΕ να επαναφέρουν το ίδιο θέμα.

Ο κ.Φαραντάτος, που υπηρέτησε με πολύ μεγάλη επιτυχία σε διάφορες θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων του Έβρου, είναι δεδομένο ότι χαίρει εκτίμησης όχι μόνο μεταξύ των στρατιωτικών στελεχών αλλά και πολλών κατοίκων του νομού. Αργά το βράδυ όμως με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, προσπάθησε να σταματήσει την συγεκριμένη συζήτηση, τουλάχιστον αυτή την στιγμή.

Όπως έγραψε ο Αντιστράτηγος Φαραντάτος: “Σχετικά με κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σε μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου αναφορικά με πιθανή υποψηφιότητα μου στον Έβρο, θα ήθελα να προσκαλέσω τους “φίλους”, που βιάζονται να με δουν υποψήφιο βουλευτή, να με ενημερώσουν αν έχουν κάποια παραπάνω πληροφόρηση απο αυτή που έχω εγώ. Εξάλλου η επιλογή των υποψηφίων γίνεται μέσα απο θεσμοθετημένες διαδικασίες και μόνο!

Επίσης, για να λήξουν τα ευφάνταστα σενάρια, έχω να πω, πως οι σχέσεις μου με τον Αναστάση Δημοσχάκη είναι άριστες, τόσο σε πολιτικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο καθώς παλεύουμε μαζί απο τον ίδιο προμαχώνα”.