Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τον καρκίνο του μαστού απ’ τον σύλλογο “ΣυνεχίΖΩ”

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τον καρκίνο του μαστού απ’ τον σύλλογο “ΣυνεχίΖΩ”

Πολύ σημαντικές ενημερωτικές εκδηλώσεις ξεκίνησε από σήμερα και θα τις συνεχίσει μέχρι την Κυριακή ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων νομού Έβρου “ΣυνεχίΖΩ”.

Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου:

1)Από τις 10:00 το πρωί….πάμε Λαϊκή!!!!! Θα σας συναντήσουμε σε δυο σημεία,(στην αρχή προς το στρατιωτικό πρατήριο & στη μέση στο γεφυράκι),για να μοιράσουμε τα ροζ κορδελάκια μας και σουσαμένια κουλουράκια!!!!! (“Αρτοποιία Κεβρεκίδη”ευχαριστούμε πολύ για τη χορηγεία, για ακόμη μια χρονιά)!!!!

2)Το Σάββατο 21/10/17 από τις 10:00 το πρωί,στο γνωστό σημείο μπροστά στο Δημαρχείο,για τις “Υπενθυμήσεις Ζωής” με οδηγίες για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού!!!

3) Την Κυριακή στις 7:00 το απόγευμα στο Καφέ THEATRO, στο “Πάρκο Αλτιναλμάζη” στην κεντρική μας εκδήλωση με ομιλία για την “Κληρονομικότητα” στον καρκίνο του μαστού!!!! Θα σας κεράσουμε καφέ,προσφορά της GeneKor I.A.E. Μετά την ομιλία,θα “ταξιδέψουμε” με την ευγενική συμμετοχή από καθηγητές-μουσικούς του Ωδείου “ΦΑΕΘΩΝ”!!! Θα σας έχουμε απίστευτες εικαστικές παρεμβάσεις μπροστά στο καφέ,που θα συζητηθούν πολύ!!!!

Ελάτε να βγούμε φωτογραφίες και να τις κάνουμε φιλμάκι με πρωταγωνιστές τα μέλη μας!!!! Σας περιμένουμε ν΄ανταμώσουμε σε μια γιορτή ΖΩΗΣ κι ενημέρωσης!!!