Ο Ρένος Χαραλαμπίδης με τη “Μπάντα των Μποέμ” σε Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης με τη “Μπάντα των Μποέμ” σε Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα

Ο γνωστός Εβρίτης ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης έρχεται αυτές τις ημέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, με έναν διαφορετικό ρόλο. Όχι του ηθοποιού ή σκηνοθέτη, αλλά του μουσικού και τραγουδιστή, για δυο εμφανίσεις στο νομό με το συγκρότημα “Μπάντα των Μποέμ”.

Συγκεκριμένα, αύριο Παρασκευή 20 Οκτωβρίου θα εμφανιστεί στην Αλεξανδρούπολη και το Καφωδείο EΔEM στις 22.00, ενώ την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στην Ορεστιάδα, στο Soul cafe bar στις 21.00. Ενδιάμεσα, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, θα βρεθεί στην Ξάνθη για εμφάνιση στο nostos live στις 22.00. Αυτή τη φορά λοιπόν, ο καταξιωμένος συντοπίτης μας καλλιτέχνης, παρέα με τη «Μπάντα των Μποέμ» και την ιδιότητά του ως ηθοποιός σε δεύτερο ρόλο, θα μας δώσει την ευκαιρία να ακούσουμε τα αποτελέσματα της περιπλάνησης του στον χώρο της μουσικής τα τελευταία χρόνια.
Με τους καταξιωμένους μουσικούς Ηλία Κατελάνο στην κιθάρα, Αιμίλιο Μπαριαμπά στο μπάσο και Βαγγέλη Καλαμάρα στα ντραμς, θα μας δείξει ότι η μουσική άλλωστε αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της καλλιτεχνικής ταυτότητας. Είναι η μυστική ζωή του. Ξυπνάει στις ταινίες του, αναπνέει στην καθημερινότητά του, γιορτάζει στις συναυλίες του. Οι συναυλίες του όπως λένε όσοι τον άκουσαν, μοιάζουν με πάρτι μεταξύ φίλων. Ξεκινούν με αναμνήσεις, φλερτάρουν με όνειρα, γεύονται τον έρωτα της επικοινωνίας. Εστιάζουν στη στιγμή που το κοινό γίνεται παρέα, καθώς ψάχνουμε τη μαγεία της βραδιάς. Νοσταλγώντας, επιθυμώντας, τσουγκρίζοντας τα ποτήρια, ρίχνοντας ματιές με υποσχέσεις, τραγουδώντας, χορεύοντας. Και αναζητώντας το άπιαστο. Όπως ακριβώς οι ήρωες των ταινιών του. Γιατί αυτό ακριβώς είναι ο Ρένος πάνω στη σκηνή. Ένας κινηματογραφικός ήρωας που τον σκηνοθετεί ο ίδιος. Μόνο που δεν παίζει κάποιο ρόλο. Είναι ο εαυτός του και μοιράζεται την αλήθειά του.
Στη συναυλία του θα ακούσουμε αγαπημένα ελληνικά τραγούδια που δικαιώνονται στο σήμερα και κοιτάνε το αύριο. Τραγουδισμένα με μια άλλη οπτική, έναν ιδιαίτερο εσωτερικό ρυθμό. Και καρδιά.