Κελέτσης: Έχω παραιτηθεί απ’ τη διεκδίκηση των αναδρομικών από το 2012

Κελέτσης: Έχω παραιτηθεί απ’ τη διεκδίκηση των αναδρομικών από το 2012

Την ανακοίνωση με την οποία είχε ξεκαθαρίσει ότι έχει παραιτηθεί από την διεκδίκηση των αναδρομικών απ’ το 2012, εξέδωσε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Έβρου Σταύρος Κελέτσης, με αφορμή τον “θόρυβο” που ξέσπασε μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να επιστρέψει εκατομμύρια ευρώ σε πρώην βουλευτές που είχαν κάνει προσφυγές και αξιοποίησαν διάταξη του νόμου Κατρούγκαλου. 

Το όνομα του κ.Κελέτση αναφέρεται και πάλι με βάση όσα είχαν γραφτεί το 2012 και τον έφεραν μεταξύ αυτών που είχαν καταθέσει σχετικές αιτήσεις και όπως παραδέχεται στην ανακοίμωση του το είχε όντως κάνει, αλλά στη συνέχεια παραιτήθηκε από τις διεκδικήσεις του. “Επειδή βλέπω σε διάφορα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο το όνομα μου να συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πρώην βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικά, δηλώνω ότι προσωπικά έχω παραιτηθεί από την εν λόγω αξίωση με την υπ’ αρ. 3828/16-2-2012 Δήλωση Παραίτησης ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών.

Αλεξανδρούπολη 23/10/2012

Σταύρος Κελέτσης, πρώην βουλευτής

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως όποιος πρώην βουλευτής επιμείνει και διεκδικήσει τα αναδρομικά-πρόκληση, θέτει αυτόματα τον εαυτόν του εκτός κόματος. Επίσης ότι ο κ.Κελέτσης έχει εκφράσει την επιθυμία να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ: Δίνουν σε 100 πρώην βουλευτές αναδρομικά εκατομμυρίων ευρώ