Στην Αλεξανδρούπολη αύριο ο Γιάνης Βαρουφάκης. Θα εξηγήσει πως έκλεισε τις τράπεζες;

Στην Αλεξανδρούπολη αύριο ο Γιάνης Βαρουφάκης. Θα εξηγήσει πως έκλεισε τις τράπεζες;

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί αύριο Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, το DiEM25 και ο Γιάνης Βαρουφάκης, όπως είχε προαναγγείλει από τις 2 Οκτωβρίου το evros-news.gr, προκειμένου να μιλήσει στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, στις 19:30.

΄Οπως ανακοίνωσε η κίνηση που έχει ιδρύσει, ο Γιάνης (με ένα ν) Βαρουφάκης θα  παρουσιάσει την πρόταση του DiEM25 τόσο για την Ευρώπη γενικότερα, επικεντρώνοντας όμως κυρίως στην Ελλάδα, μέσω των επτά τομών που το DiEM25 θέτει στο πολιτικό τραπέζι προς άμεση εφαρμογή.

Μετά την ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέσει ερωτήσεις και να συμμετέχει σε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον συνιδρυτή του DiEM25. Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να τον ρωτήσουν πως έκλεισε τις τράπεζες το καλοκαίρι του 2016 και τα capital control μας ταλαιπωρούν ακόμα μια και δεν μπορεί όποιος θέλει να πάρει όσα χρήματα θέλει από τον λογαριασμό του, αλλά και πως καταφέρνει και… μαγνητοφωεί συμβούλια υπουργών, συζητήσεις με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και οποινοδήποτε άλλο. Ο ίδιος εξάλλου τα έχει παραδεχτεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στην Αλεξανδρούπολη έρχεται ο Γιάνης (με ένα ν) Βαρουφάκης

Ταυτόχρονα, μέσω της πλατφόρμας DiEM Voice, το κοινό θα μπορεί να στέλνει τις σκέψεις και τις ερωτήσεις του καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, είτε μέσω sms, viber, e-mail, είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα δίνεται κατά την είσοδο.