ΕΚΟ-ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ-Διδυμότειχο: Πετρέλαιο θέρμανσης ΑΜΕΣΩΣ σπίτι σας. Εγγυημένα καύσιμα εδώ και 50 χρόνια

ΕΚΟ-ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ-Διδυμότειχο: Πετρέλαιο θέρμανσης ΑΜΕΣΩΣ σπίτι σας. Εγγυημένα καύσιμα εδώ και 50 χρόνια

Θέλετε πετρέλαιο θέρμανσης ΑΜΕΣΩΣ στο σπίτι σας; Η λύση είναι Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ στο Διδυμότειχο. Αρκεί ένα τηλεφώνημα σας στο 25530 23580 ή στο  6943811104 και θα έχετε στην πόρτα σας ΑΜΕΣΑ το πετρέλαιο για να ζεσταθείτε.

Στις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ και με την εγγύηση των 5ο χρόνων (1967-2017) της παρουσίας και της εξυπηρέτησης του Πρατηρίου ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ.

Με εγγυημένης καθαρότητας καύσιμα ΕΚΟ, φιλική και άμεση εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές, τα Πρατήρια Καυσίμων ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ είναι έτοιμα να καλύψουν κάθε ανάγκη σας. Όχι μόνο για το Πετρέλαιο Θέρμανσης τον χειμώνα, αλλά και όλο τον χρόνο. 

ΕΛΑΣΤΙΚΑ-ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ

Στα Πρατήρια ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ θα βρείτε ακόμα Βουλκανιζατέρ και Ελαστικά σε μεγάλη γκάμα και όλων των κορυφαίων εταιρειών. Χειμερινά, θερινά, όλων των εποχών για να καλύψουν κάθε απαίτηση και γούστο για το αυτοκίνητο σας και να σας παρέχουν σιγουριά και ασφάλεια.

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ
Οι Ασφάλειες ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις. Σε καινούργια συνεργασία με την NP insurance (Νέος Ποσειδών ) και την ήδη υπάρχουσα πολυεθνική εταιρία ERGO (27 έτη συνεργασίας ), προσφέρουν ασφάλειες ΟΧΗΜΑΤΩΝ-ΠΥΡΟΣ-ΚΛΟΠΗΣ αλλά και ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ. Με φιλική και άμεση εξυπηρέτηση, στην δθιάθεση των πελατών τους.

ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ

Βασιλέως Γεωργίου 53 Διδυμότειχο

Τηλέφωνα: 25530 23580 ή στο  6943811104