Στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου σε Διδυμότειχο και Αλεξανδρούπολη. Συναντήσεις με φορείς

Στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου σε Διδυμότειχο και Αλεξανδρούπολη. Συναντήσεις με φορείς

Κλιμάκιο του Μεγάρου Μαξίμου με στελέχη από το γραφείο του Πρωθυπουργού που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, θα βρεθούν αύριο Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στο Διδυμότειχο και την Παρασκευή 27 του μήνα στην Αλεξανδρούπολη, για συναντήσεις με όλους τους Φορείς, ενόψει του Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων με τους τοπικούς φορείς του κλιμακίου του Μεγάρου Μαξίμου στο Διδυμότειχο έχει ως εξής:

Το πρόγραμμα των συναντήσεων με τους τοπικούς φορείς του κλιμακίου του Μεγάρου Μαξίμου στην Αλεξανδρούπολη έχει ως εξής:

Καλό είναι να έρχονται κυβερνητικά στελέχη στην περιοχή μας και να ακούνε τα προβλήματα που τους εκθέτουν οι αρμόδιοι θεσμικοί φορείς. Μια ματιά πάντως στο πρόγραμμα, δείχνει ότι για ολόκληρο τον βόρειο Έβρο, δηλαδή Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Σουφλί αφιερώνουν 6 ώρες συναντήσεων (14.00-20.00) και για την Αλεξανδρούπολη 9 ώρες (9.00-18.00). Τα μεγαλύτερα προβλήματα όμως είναι στον βόρειο Έβρο και αυτός ερημώνει σιγά-σιγά, αφού όλα σχεδόν συγκεντρώνονται στην πρωτεύουσα του νομού που έχει πάρει τον δρόμο της στα περισσότερα ζητήματα ανάπτυξης. Θα έπρεπε λοιπόν εκεί να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο για να ακούσουν όσα θα τους πουν.