ΑΜΟΡΙΟ: Να δείξουν σήμερα στα στελέχη του Μαξίμου τον κόμβο-καρμανιόλα(video)

ΑΜΟΡΙΟ: Να δείξουν σήμερα στα στελέχη του Μαξίμου τον κόμβο-καρμανιόλα(video)

Στο Διδυμότειχο θα βρεθούν σήμερα το μεσημέρι στελέχη του Μαξίμου, προκειμένου να έχουν συναντήσεις και συζητήσεις με τους θεσμικούς φορείς του βορείου Έβρου από Ορεστιάδα, Διδυμότειχο και Σουφλί, ενόψει του Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τους κατοίκους του Αμορίου, να σταματήσουν την αυτοκινητοπομπή που θα περνάει περίπου το μεσημέρι από το χωριό τους και να τους δείξουν τον επικίνδυνο ισόπεδο κόμβο-καρμανιόλα που έφτιαξε η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ στον κάθετο άξονα. Εκεί που κινδυνεύουν μπαίνοντας και βγαίνοντας από το χωριό τους να πέσει κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο από αυτά που περνούν με πολύ μεγάλες ταχύτητες. Καλύτερη παρουσίαση των προβλημάτων της περιοχής δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Να μάθουν και οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις των υπευθύνων της εταιρείας, ότι θα δώσουν λύση τους επόμενους μήνες. Γιατί πολύ φοβάμαι ότι  για μια ακόμη φορά θα μείνουν κούφια λόγια και θα τους στείλουν να βγαίνουν στον κάθετο άξονα από τον κόμβο των Λαβάρων που φτιάχνεται λίγο πιο κάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου σε Διδυμότειχο και Αλεξανδρούπολη. Συναντήσεις με φορείς

Αν μάλιστα ενεργούσαν με αυτό τον τρόπο όλοι οι κάτοικοι των χωριών απ’ όπου περνάει ο κάθετος άξονας και τα προηγούμενα χρόνια με τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας κάθε φορά που περνούσε κάποιος υπεύθυνος κρατικός αξιωματούχος, μπορεί να βρισκόταν λύση νωρίτερα και ο δρόμος να είχε τελειώσει.