Βελτιώθηκε ο δρόμος Διδυμότειχο-Μεταξάδες απ’ την Περιφέρεια αλλά παραμένουν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ σημεία (video)

Βελτιώθηκε ο δρόμος Διδυμότειχο-Μεταξάδες απ’ την Περιφέρεια αλλά παραμένουν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ σημεία (video)

Δόθηκε στην κυκλοφορία και πάλι εδώ και λίγες μέρες ο επαρχιακός δρόμος Διδυμότειχο-Μεταξάδες, που παρέμεινε επί μήνες κλειστός γιατί γινόταν αποκατάσταση και βελτίωση αρκετών σημείων του μεταξύ των χωριών Κυανή-Βρυσικά και Ασπρονέρι, τα οποία βρισκόταν σε τραγική κατάσταση και αποτελούσαν κίνδυνο για τους οδηγούς.

Είναι αλήθεια ότι οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου έφεραν αποτέλεσμα και η κατάσταση έγινε πολύ καλύτερη όπως βλέπετε και σε ένα χαρακτηριστικό βίντεο στο κομμάτι Κυανή-Βρυσικά. Τα έργα όμως σταμάτησαν στο Ασπρονέρι και από εκεί και πέρα παραμένουν κάποια πολύ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ που χρειάζονται άμεσα βελτίωση και διόρθωση και θα πρέπει μέχρι τους Μεταξάδες να ολοκληρωθεί η παρέμβαση.

Μιλάμε για το κομμάτι που βρίσκεται μεταξύ των Γιατράδων και του Παλιουρίου, όπου σε αρκετά σημεία όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς, βλέπουμε να υπάρχει… βομβαρδισμένο τοπίο. Λες και υπήρχαν συγκρούσεις στρατού και τζιχαντιστών στην Συρία είναι το οδόστρωμα και οι οδηγοί είναι αναγκασμένοι να κάνουν…μανούβρες για να αποφύγουν τις λακούβες. Αν μάλιστα κάποιος δεν γνωρίζει τον δρόμο, κινδυνεύει να φύγει έξω από αυτόν με απρόβλεπτες συνέπειες.

Γι’ αυτό ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς, που ασχολήθηκε προσωπικά με τον δρόμο Διδυμοτείχου-Μεταξάδων και στο μεγαλύτερο κομμάτι αποκαταστάθηκε, θα πρέπει να εισηγηθεί στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ να γίνει παρέμβαση και στο υπόλοιπο κομμάτι.