Στα 10 κορυφαία νέα στελέχη της Κεντροδεξιάς ο Εβρίτης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ

Στα 10 κορυφαία νέα στελέχη της Κεντροδεξιάς ο Εβρίτης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ

Στα δέκα κορυφαία νέα στελέχη της Κεντροδεξιάς που θεωρείται σίγουρο ότι θα συμπεριληφθιούν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, συμπεριέλαβε η εφημερίδα “Παραπολιτικά” στη χθεσινή της έκδοση τον Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματιότητας Θράκης.

Αποτελεί άλλωστε κοινό μυστικό, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να συμπεριλάβει νέα στελέχη,μ που προέρχονται από την αγορά, είναι επιχειρηματίερς αυτοδημιούργητοι και με δική τους διαδρομή, ώστε να δώσει ένα μήνυμα ανανέωσης του κόμματος. Στον κ.Χατζημιχαήλ, που πριν λίγες μέρες συμμετίχε και στη συνάντηση του Προέδρου της Ν.Δ με 35 στελέχη που προχώρησαν στις διαδικασίες του μητρώου στελεχών και διακρίθηκαν, είχε κάνει αφιέρωμα και η εφημερίδα ‘ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ”.

Όσο για το χθεσινό αφιέρωμα και τις δηλώσεις στα “Παραπολιτικά” συμπεριλαμβάνονται στο ρεπορτάζ της Εβρίτισσας δημοσιογράφου Χριστίνας Κοραή, κορυφαίας πολιτικής συντάκτριας που κατάγεται από το Διδυμότειχο.

Ο ίδιος σχολιάζοντας στο facebook και το προσωπικό του προφίλ το ρεπορτάζ, τόνισε: “Μεγάλη τιμή και ευθύνη για εμένα να συμπεριλαμβάνομαι στα δέκα κορυφαία νέα στελέχη της Κεντροδεξιάς! 
Οι φωτογραφίες από την σημερινή έκδοση της Εφημερίδα Παραπολιτικά και το εκτενές ρεπορτάζ για τα φρέσκα πρόσωπα του Κυριάκος Μητσοτάκης και την Στρατηγική του.
Ευχαριστώ θερμά την δημοσιογράφο Χριστίνα Κοραή τόσο για την τηλεφωνική συνέντευξη, όσο και για την απόδοση όσων διημείφθησαν”!

Οπότε, ο δεύτερος από τους 6 του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας(ο άλλος είναι ο νυν βουλευτής Τάσος Δημοσχάκης) στις επόμενες εκλογές, βρέθηκε ήδη.