Η απάντηση του Νίκου Γκότση στο δημοσίευμα του evros-news.gr για την προμήθεια λουκουμιών

Η απάντηση του Νίκου Γκότση στο δημοσίευμα του evros-news.gr για την προμήθεια λουκουμιών

Απάντηση στο δημοσίευμα του evros-news.gr, όπου βάση του εγγράφου που αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ ο δήμος Αλεξανδρούπολης προμηθεύτηκε λουκούμια από επιχείρηση του… Κιλκίς  για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στις Φέρες, έδωσε ο Αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης.

Σε αυτήν αναφέρει ότι προτεραιότητα είναι οι τοπικές επιχειρήσεις, αλλά επειδή ο παρασκευαστής Λουκούμι Φερών” δεν μπορούσε λόγω τεχνικών προβλημάτων να προμηθεύσει με την απαραίτητη ποσότητα, επιλέχθηκε τελικά εταιρεία εκτός νομού.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Δήμος Αλεξανδρούπολης
Δημοτική Ενότητα Φερών
Γραφείο Αντιδημάρχου

Σχετικά με δημοσίευμα που αφορά την προμήθεια Λουκουμιών για την Δημοτική Ενότητα Φερών και για την έγκαιρη και ορθή ενημέρωση, σας πληροφορούμε ότι προτεραιότητα μας πάντα στο πλαίσιο των νόμιμων διαδικασιών είναι η στήριξη των τοπικών μας προϊόντων. Σε ότι αφορά την συγκεκριμένη προμήθεια λουκουμιών ο παρασκευαστής «Λουκούμι Φερών» ρωτήθηκε αν μπορεί να μας διαθέσει τις ποσότητες που θέλαμε για την 28η Οκτωβρίου αλλά μας δήλωσε ότι λόγο τεχνικών προβλημάτων, αυτό δεν ήταν δυνατό . Αυτά προς αποκατάσταση των αληθινών γεγονότων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στις Φέρες έχουν εκπληκτικά λουκούμια, αλλά ο δήμος Αλεξανδρούπολης ψωνίζει απ’ το… Κιλκίς

Υ.Γ: Ευχαριστούμε τον κ.Γκότση για την άμεση απάντηση και αντίδραση. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος σε παρόμοιες περιπτώσεις και χαιρόμαστε που τον επέλεξε και όχι τις… μεθόδους κάποιων άλλων συναδέρφων του σε παρόμοια δημοσιεύματα.