Επισκέψεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας του Υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη (φωτό)

Επισκέψεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας του Υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη (φωτό)

Δεύτερη ημέρα της περιοδείας του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη στην περιοχή μας και επισκέφθηκε σήμερα τον Βόρειο Έβρο, συνοδευόμενος απ’ τους κυβερνητικούς βουλευτές τπυ ΣΥΡΙΖΑ Νατάσσα Γκαρά και Δημήτρη Ρίζο.

Πρώτος σταθμός της επιθεώρησης των αθλητικών εγκταστάσεων ήταν το Διδυμότειχο, όπου συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Παρασκευά Πατσουρίδη επισκέφθηκε το Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου. Ενημερώθηκε για τα έργα βελτίωσης που έγιναν και του τέθηκαν όσα είναι απαραίτητα να γίνουν, μια και η τοπική ομάδα αγωνίζεται στη Γ’ εθνική και είναι η μοναδική στο νομό που παίρνει μέρος στα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, κλήθηκε και παραβρέθηκε και ο Ολυμπιονίκης μας Κώστας Γκατσιούδης στη συνάντηση, αν και δεν υπήρξε επίσκεψη στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης που φέρει το όνομα του και υπάρχδει ένα αρκετά μπερδεμένο ιδιοκτησιακό καθεστώς που δεν επιτρέπει στον δήμο Διδυμοτείχου να κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις βελτίωσης του.
Στη συνέχεια ο κ.Βασιλειάδης μετέβη στην Ορεστιάδα, όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης και μαζί επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της πόλης.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στα:

– Κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας “Νίκος Σαμαράς”


Δημοτικό Κολυμβητήριο Ορεστιάδας

– Δημοτικά Γήπεδα Αντισφαίρισης Ορεστιάδας


– Κλειστό γυμναστήριο Ν. Βύσσας